Filiala Sector 4 București a ANCMRR

Pe 19 octombrie a.c., s-a desfășurat la poligonul de tragere „Cățelu”, cea de-a 3-a ediție a “Cupei Presei la Tir – 25 0ctombrie 2017”, organizată ca eveniment special cu ocazia sărbătoririi Zilei Armatei României.
Activitatea a fost organizată de Ministerul Apărării Naționale, prin Direcția informare și relații publice, fiind desfășurată în parteneriat cu Asociația de Caritate din Armata României “CAMARAZII” și cu sprijinul deosebit al Statului Major al Forțelor Terestre.
Ca o noutate, pentru prima dată în cadrul acestui eveniment, la inițiativa Direcției calitatea vieții personalului, au fost invitați să participe si cadre militare în rezervă si in retragere. Au fost invitati si au participat si membri ai Filialei Sector 4 și Filialei Județului Ilfov ANCMRR . La această activitate   au avut ocazia sa se întâlnească cu reprezentanți ai Departamentului pentru relația cu Parlamentul si calitatea vieții personalului si ai mass-media participanți la competiție.
Reprezentanții Filialei noastre au purtat si discuții informale cu reprezentanții Directiei calitatea vietii personalului si Directiei informare si relatii publice, participanti la eveniment, care, speram, sa duca in viitor la o colaborare benefica.
Felicitam organizatorii acestui eveniment, le mulțumim pentru atenția si grija cu care ne-au tratat si le uram succes pe mai departe pentru organizarea unor asemenea evenimente la care, când e posibil, sa participam si noi.
Si o vom face cu mare plăcere!

Previous Article
Next Article