Filiala Județeană ZIRIDAVA Arad a A.N.C.M.R.R

ALĂTURI DE MINISTRUL APĂRĂRII, LA CONCERTUL DE COLINDE DIN CETATEA ARADULUI

Ministrul Apărării Naționale, senatorul de Arad Mihai Fifor, a participat duminică seara în cazarma Batalionului din Cetatea Aradului la un minunat concert de colinde susținut de Muzica Reprezentativă a Armatei, Fanfara Brigăzii 18 Banat, colindătorii Colegiului Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, solista Alexandra Drăgan, colindătorii și dubașii din satele comunei Bârzava, precum și alte formații tradiționale din județul Arad.

Împreună cu ministrul a venit și președintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaților, deputatul de Arad Dorel Căprar, cu o suită de generali și ofițeri superiori din M.Ap.N. printre care col. Mircea Gologan-comandantul Brigăzii 81 Mecanizată Bistrița și lt.col. Claudiu Topor-comandantul Batalionului 191 Infanterie Arad.

Alături de invitații de seamă și de numerosul public din municipiul și județul Arad și din județele învecinate, au venit la concert foarte mulți membri ai Filialei Județene ZIRIDAVA Arad a A.N.C.M.R.R., între ei generalii Heredea Vasile-Ionel, Vasile Băiețan, coloneii Sandu Crișan, Mihail Maftei, Mihai Aniculăesei și alții.

După mai bine de două ore de spectacol emoționant, toți participanții au fost invitați în corturile instalate pe platoul unității, unde militarii batalionului, coordonați de maistrul bucătar Maria Coman, au oferit ceai fierbinte și fasole ostășească cu cârnați, spre deliciul spectatorilor și colindătorilor care au înfruntat vitejește frigul pătrunzător al iernii pentru a întâmpina Nașterea Pruncului Isus.

Mr.(r) Dorin Ocneriu

Previous Article
Next Article