Filiala Județeană Sibiu „Gl. Ilie Șteflea” a ANCMRR

Activități desfășurate la Filiala Județeană Sibiu „Gl. Ilie Șteflea” a ANCMRR

 Joi, 21 decembrie 2017, la Cercul Militar din Sibiu, în cadrul ultimei ședințe din acest an a filialei noastre, s-au decernat Diplome aniversare (84) membrilor filialei care, în anul 2017, au împlinit un număr rotund de ani (50; 55; 60; 65 .…85 și 90). Cei trei membri ai filialei, deveniți nonagenari în acest an, sunt:

Col. (r) Nicolae Crăciun – zis și Orlando;

Col. (r) Nicolae Bâscă;

Cpt.c-dor av. (r) Nicolae Munteanu;

Ca în fiecare an, colindătoarele de la „Crucea Roșie” Sibiu, au prezentat un frumos program de colinde. A colindat, de asemenea, colegul nostru MM.Pr. (r) Longin Tămâian.

Cu acest prilej au fost prezentate două noutăți editoriale: Revista Rezervistul sibian, nr. 4 (16) octombrie-decembrie 2017; Cronica ilustrată a filialei , volumul al III-lea (2016); Calendarul personalizat, de perete, pe anul 2018, al Filialei Județene Sibiu „Gl. Ilie Șteflea” a ANCMRR

Și tot în această zi, d-na Col.(r) dr. Raluca Coman, proaspăt pensionară de la Spitalul Militar de Urgență Sibiu, a primit carnetul de membru al filialei noastre.

Cu aceste activități încheiem acest an, fără a pune la socoteală Revelionul Rezervistului Militar. Ne vom reîntâlni cu toții în 11 ianuarie 2018. Până atunci, tuturor celor care citesc aceste rânduri le urez: Sărbători fericite, alături de cei dragi! Multă sănătate și fericire! și ….un An Nou mai bun!

A consemnat: Col. (r) Ioan Părean

 

 

 

Previous Article
Next Article