Filiala Județeană ZIRIDAVA Arad

TELEVIZIUNEA ARAD –

ÎN VIZITĂ LA SUBFILIALA LIPOVA

De curând, redactorii postului județean de televiziune TV Arad au făcut o vizită la Centrul Recreativ Lipova (fosta Casă a Armatei din a doua garnizoană a județului Arad). Aici au realizat un reportaj amplu despre activitatea Subfilialei A.N.C.M.R.R., au filmat la sediul Subfilialei, unde rezerviștii militari lipovani desfășurau diverse activități organizatorice și distractive și au intervievat câțiva membri ai Subfilialei.

A doua zi s-a transmis pe post reportajul realizat la Lipova, întreg județul luînd la cunoștință despre activitatea noastră.

Vă relatăm câteva impresii de la acest eveniment important pentru Subfilială.

Col.(r) Ion Nedelcea, președinte subfilială:

„Principala noastră preocupare este să aplicăm cât mai corect prevederile Statutului A.N.C.M.R.R., acestea reflectând întrutotul protecția socială și grija față de rezerva armatei. Sunt dezideratele pentru care s-a înființat asociația rezerviștilor militari la centru, în filiale și în subfiliale

MMP(r) Nastasă Nistor, vicepreședinte subfilială

 „Fosta Casă a Armatei din Lipova a fost preluată de administrația locală și reabilitată la standarde moderne. Am primit și noi un spațiu adecvat, două încăperi care răspund pe deplin nevoilor subfilialei. Aici avem posibilitatea de a ne informa și de a petrece în mod util și plăcut timpul liber. Camarazii vin în număr mare, semn că ne facem datoria așa cum trebuie”

Mr.(r) Dorin Ocneriu

Col(r) Ion Nedelcea, presedinte Subfiliala Lipova MMP(r) Nistor Nastasa, vicepresedinte Sediul Subfilialei Lipova

Previous Article
Next Article