FILIALA JUDETEANA TULCEA A A.N.C.M.R.R.

ADUNAREA GENERALA A.N.C.M.R.R. – Filiala TULCEA

Pe data de 20.03.2015 la Cercul Militar Tulcea s-a desfasurat Adunarea Generala  a A.N.C.M.R.R. – Filiala Tulcea.

– La activitate au participat ca invitati : prof. dr. ing. Constantin Hogea –Primarul Municipiului Tulcea, ing. Cosmin Boiangiu – vicepresedintele Consiliului Judetean Tulcea,  jurist Aurica Plaxiencu – reprezentanta Prefectului judetului Tulcea, col. (r.) Constantin Agachi – presedintele A.N.C.M.R.R. – S.R.I. Tulcea, lt. col. (r.) Constantin Costan – presedintele A.N.C.M.R.R. – M.I. Tulcea, plt.  adj.  Elena Epure – purtatoare de cuvant a Garnizoanei Tulcea.

– Ordinea de Zi a fost urmatoarea:

I – Raportul de activitate pe anul 2014 ale Biroului Permanent si Comitetului Filialei;

II – Planul de activitati pe anul 2015;

III – Bilantul contabil pe anul 2014 si proiect pentru 2015;

IV – Raportul cenzorului;

V – Discutarea si aprobarea materialelor;

VI – Adoptarea Hotararii Adunarii Generale.

–  Presedintele Filialei, contraamiral de flotilla (r.) Nicolae Filip, a prezentat invitatii, numarul participantilor, ordinea de zi, apoi a dat cuvantul primvicepresedintelui filialei, cpt. cdor. (r.) Romeo Stoica, pentru a da citire Raportului de activitate si a Programului de activitati. Dupa prezentarea celor doua materiale, col (r.) Romica Epure a prezentat  problemele legate de contabilitate precum si Raportul Cenzorului.

– Cu unanimitate de voturi au fost aprobate materialele prezentate, dupa ce in prealabil unii membrii au mai facut propuneri privind completarea Programului de activitati pentru anul 2015.

–  Toti invitatii  au luat cuvantul, transmitand felicitari membrilor filialei Tulcea a A.N.C.M.R.R.  si a membrilor sai care activeaza in structuri ale administratiei locale sau diferite institutii din oras sau alte localitati. In cuvantul lor, acestia au aratat importanta armatei pentru tara, mai ales in contextual actual si au urat sanatate si succes in activitatile viitoare, cadrelor militare in rezerva si retragere. Edilii, in special Primarul Municipiului, prof. dr. ing. Constantin Hogea si Vicepresedintele Consiliului Judetean, ing. Cosmin Boiangiu care a transmis si cuvantul Presedintelui Consiliului Judetean, ing. Horia Teodorescu si-au aratat dispozitia ca si in continuare sa sprijine filiala Tulcea in viata de organizatie  si pentru propagarea imaginii pozitive a armatei si a celor proveniti din randurile ei. Deasemeni, presedintii de la A.N.C.M.R.R. – S.R.I. si M.I. Tulcea, au apreciat colaborarea dintre filialele celor trei structuri, exprimand dorinta pentru o colaborare mai ampla, inclusiv  pe linia organizarii unor actiuni impreuna.

– In incheiere, presedintele filialei, contraamiral de flotilla (r.) Nicolae Filip a prezentat Hotararea Adunarii Generale si a multumit invitatilor pentru participare, solicitudine si urarile transmise.

Consemneaza

Primvicepresedintele  A.N.C.M.R.R. Filiala Tulcea

Cpt. Cdor. (r.) Romeo Stoica

100_4750 100_4757 100_4763 100_4764 DSCN3882

 

Previous Article
Next Article