Filiala Judeţeană GALAŢI ,,General EREMIA GRIGORESCU’’

Joi , 5 martie 2015, membri ai Biroului Permanent al Filialei Jud. Galati a ANCMRR, la invitația directorului Muzeului de istorie, au participat la conferința cu tema „COMUNISMUL INTRE MEMORIE SI AMNEZIE” susținută de Radu Preda

Evenimentul a fost organizat de Muzeul de istorie „Paul Păltănea” Galati, în parteneriat cu Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului  și Universitatea „Dunărea de Jos” din Galati. Conferinta a fost urmată de lansarea volumelor 25,26 și 27 din seria Theologia Socialis.

Cărțile au fost  prezentate de Radu Preda, președintele executiv al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc și Cristian Căldăraru, directorul Muzeului de Istorie „Paul Păltănea” Galați. Datorită informatiilor inedite despre o perioadă neagră a istoriei noastre, conferinta s-a bucurat de un larg interes si apreciere din partea participantilor. La prima adunare generala cu membrii filialei, se va prezenta un rezumat al informatiilor prezentate in cadrul conferintei.

afis  dați clic

Purtător de cuvânt    Col(rtr) ing Paraschivan Valerian

 

Previous Article
Next Article