Filiala Județeană Sibiu „Gl. Ilie Șteflea” a ANCMRR „Alexandru Ioan Cuza”

Din activitatea filialei sibiene

 Joi, 30 mai a.c., la ultima ședință din această lună a Filialei Județene Sibiu a ANCMRR „Al. I. Cuza”, președintele filialei a vorbit celor prezenți despre semnificația Zilei Rezervistului Militar. A dat citire Mesajului președitelui ANCMRR, d-nul gl.lt. (rtr) Neculai Băhnăreanu cu ocazia zilei noastre aniversare (31 mai) și a prezentat principalele aspecte din ședința Consiliului Director din 27 mai 2019, de la Palatul Cercului Militar Național din București.

S-au distribuit, gratuit, membrilor filialei noul Statut al ANCMRR (2019) și s-au făcut ultimele înscrieri pentru masa comună festivă organizată cu ocazia Zilei Rezervistului Militar.

Vineri, 31 mai 2019 la ora 16.00, la Restaurantul Cercului Militar Sibiu, recent renovat, s-a dat „startul” petrecerii. Astfel, noi am fost cei care am inaugurat restaurantul (popota de garnizoană), care de aproape un an a fost în restaurare. Muzica, dansul și meniul de calitate au făcut ca ziua noastră, Ziua Rezervistului Militar, să se desfășoare conform dorințelor noastre.

Joi, 6 iunie, o parte dintre membrii filialei vor pleca într-o nouă excursie (de 6 zile) în Delta Dunării și Gura Portiței, iar cei rămași în garnizoană vor sărbătorii „ Înălțarea Domnului și Ziua Eroilor”.

Explicația fotografiilor

 1.Președintele filialei, Col. (rtr) Ioan Părean, vorbind despre Ziua Rezerviștilor Militari;

2 – 6. Aspecte de la masa comună festivă;

 

Previous Article
Next Article