Filiala Județeană Sibiu „Gl. Ilie Șteflea” a ANCMRR

Activități desfășurate la Filiala Județeană Sibiu  „Gl. Ilie Șteflea” a ANCMRR

În ultimile două săptămâni la Filiala Județeană Sibiu „Gl. Ilie Șteflea” a ANCMRR s-au desfășurat următoarele activități:

22 februarie – Colegul nostru, Lt. col. (rtr) Ioan Bogati, pasionat de apicultură a prezentat conferința: „Stupăritul, o ocupație pasionantă și rentabilă pentru rezerviștii militari. Utilizarea și binefacerile produselor apicole.”

– Reprezentantul societății Enel Energie Transilvania Sud, d-nul ec. Cătălin Foamete, a prezentat oferta societății pe care a reprezentat-o referitoare la noi contracte în domeniul gazului metan și energiei electrice. Oferta a fost apreciată de colegii noștri. Mulți dintre ei au încheiat contracte cu Enel.

28 februarie – A avut loc Adunarea Generală a Subfilialei Mediaș a ANCMRR. Lucrările adunării au fost conduse de către președintele subfilialei   c-dor (r) Mircea Țiplea. Au participat din partea Filialei col. (rtr) Ioan Părean și col. (rtr) Ilie Drăgan, iar din partea garnizoanei Mediaș, comandantul garnizoanei cpt.cdor Cristian Colocoșel.

La încheierea activității, președintele Subfilialei a înmânat o Diplomă Aniversară, cu ocazia împlinirii a 60 de ani, d-lui mm. pr. (r) Gheorghiță Stana.  

1 martie – col. (rtr) Ilie Drăgan, membru în Biroul Permanent al Filialei a dat citire documentelor primite de la ANCMRR-Central.

– Judecătorul Constantin Butiuc, colecționar pasionat de medalii și decorații militare, a prezentat conferința cu tema: „Decorațiile românești de la Cuza-Vodă până în zilele noastre”. A prezentat, cu această ocazie, câteva zeci de medalii și decorații originale din colecția proprie.

A consemnat Col. (rtr) Ioan Părean.

Previous Article
Next Article