Filiala Județeană “Contraamiral IACOB BALAN” Tulcea a ANCMRR ,,Alexandru Ioan Cuza”

CONCURSUL DE MATEMATICA “Contraamiral VASILE URSEANU” – TULCEA

        La Tulcea, a avut loc concursul de matematică “Contraamiral Vasile Urseanu”, organizat de un membru al Comitetului A.N.C.M.R.R. “Contraamiral IACOB BALAN” Tulcea, cdor. (r.) Ion Zaharia, in colaborare cu Liga Navală Constanța și cu Inspectoratul Școlar Tulcea.

Premierea concursului de matematică „Contraamiral Vasile Urseanu” s-a desfășurat  sâmbătă 06.04.2019  in prezența prefectului- Lucian Furturi, primarului- Constantin Horea, din partea Ligii Navale Constanta și totodată inițiatorul concursului, contraamiral de flotilă (r.) Niculae Ștefan, a organizatorului, președintele Ligii Navale Tulcea si totodată membru in Comitetul A.N.C.M.R.R. “Contraamiral IACOB BALAN” filiala a A.N.C.M.R.R. “Alexandru Ioan Cuza”, cdor. (r.) Ion Zaharia, a Inspectorului de matematică, profesori, părinți, juraliști și nu în ultimul rând elevii premiați (care merită felicitări pentru rezultatele obținute), precum și a unui grup de elevi ai Colegiului de Marină „Alexandru Ioan Cuza” Constanța. La festivitate a mai participat si prim-vicepreședintele A.N.C.M.R.R. Tulcea.  Activitatea s-a desfășurat la nava muzeu „Republica”. După ce personalitățile prezente au luat cuvântul, evidențiind importanța concursului pentru învățământ, lăudând inițiativa organizării acestuia, precum si pe elevii participanți, dar și pe profesorii care s-au ocupat de pregătirea deosebită a concurenților,  elevii premiați au primit Diplome din partea organizatorilor și cadouri din partea sponsorilor. Locul I – Manolache Vasile Gabriel – Scoala Turcoaia, Locul II si participant la Olimpiada Nationala – Gradinaru Adela Victoria – Liceul Grigore Moisil.

Pentru buna propagandă făcută Instituțiilor militare de învățământ, organizatorii, dar și participanții, merită toate felecitările.

Consemneaza : Cpt. cdor. (r.) Romeo Stoica

 

Previous Article
Next Article