Filiala Județeană Bihor ,,General Traian Moşoiu” –

Asociatia Națională a Cadrelor Militare in Rezervă și Retragere –,,General Traian Moşoiu” – Filiala Bihor,în parteneriat cu Garnizoana Oradea, Cercul Militar Oradea și Asociația Națională a Veteranilor de Război – Filiala Bihor a organizat în data de 19.08.2021, ora 11.00 la Cercul Militar din Str. Mihai Eminescu nr. 5, de „ZIUA MEDICINEI MILITARE” – comemorarea profesorului universitar doctor docent IOAN POP de POPA, medic cardiolog, fondatorul chirurgiei cardiovasculare moderne din România, membru al Academiei de Științe Medicale din România, veteran de război, avînd gradul de General Maior în retragere.
   Cu acest prilej ne-au onorat cu prezența, la acest eveniment comemorativ, cadre active, în rezervă și în retragere  din sistemul național de apărare, ordine publică și siguranță națională, medici militari și civili, asistenți medicali și personal administrativ ce lucrează/au lucrat în Spitalul Clinic de Urgență „Avram Iancu” din Oradea, personalități marcante ale orașului nostru, rude (nepot și strănepot) ale distinsului gl.mr. (rtg) prof.univ.dr. docent Ioan Pop de Popa.
          Cu această ocazie au fost acordate Diplome Comemorative  celor care au lucrat în sistemul militar medical dar și Diplome de Excelență acordate celor ce lucrează și au lucrat în acest sistem medical.
     Secretar Executiv Filiala Județeană Bihor ,,General TRAIAN MOŞOIU” –  Locotenent colonel (r) dipl.ec. Tudor Alexandru-Costel

Previous Article
Next Article