Filiala Județeană Alba „Gemina”

La multi ani veteranului de război mr.(rtr.) Gheorghe TAMAȘ la împlinirea vârstei de 99 ani!!!
        Astăzi, 12.01.2022, l-am sărbătorit pe veteranul de război mr.(rtr) Gheorghe TAMAȘ din localitatea Daia Română, județ Alba, la împlinirea venerabilei vârste de 99 ani.
       La acest moment frumos și emoționant din viața distinsului veteran au mai fost prezenți domnii Visarion HAPRIAN – primarul localității Daia Română, col.(rtr.) Nicolae PANDURU – președinte ANCMRR filiala Alba, col.(rtr.)Ovidiu NEAMȚU – vicepreședinte ANCMRR Alba, col.(rtr) Eugen PAPES -presedinte ANVR filiala Alba si plt.adj.pr. Ioan MIHU – reprezentantul CMJ Alba.
      Născut la 12.01.1923 în localitatea Daia Română, veteranul de război Gheorghe TAMAȘ a facut parte din Divizia 20 Art. și a luptat în cel de-al doilea război mondial pe frontul din Cehoslovacia, în perioada 1944-1945. Experiența dură și amintirile celor trăite în timpul războiului au rămas încă vii în memoria veteranului. Și cu această ocazie am remarcat cu multă bucurie că a rămas aceeași fire increzătoare și optimistă.
        Cei prezenți i-au oferit un tort aniversar, diplome și l-au asigurat că vor fi prezenți anul viitor pentru a-l sărbători împreună la împlinirea centenarului de viață.
      La mulți ani fericiț și multă sănătate brav veteran!!!

Col.(rtr) Panduru Nicolae

Previous Article
Next Article