FELICITARE

Stimaţi membri ai Biroului Permanent Central,

             Domnilor Preşedinţi,

            Stimaţi membri,

        Data de 31 Mai a fiecărui an ne oferă plăcutul prilej de a sărbători Ziua Rezervistului Militar, dar și Ziua Asociației Naționale a Cadrelor Militare în rezervă și Retragere „Alexandru Ioan Cuza”. Mă simt extrem de onorat să vă adresez cele mai sincere felicitări şi urări de succes cu ocazia acestor sărbători.

Sunt sărbători cu profunde semnificaţii pentru cadrele militare în rezervă sau în retragere, dar nu numai, moment de apreciere a activităţii desfăşurate, în toată această perioadă, pentru cultivarea şi păstrarea tradiţiilor oştirii române şi cinstirea eroilor neamului, pentru apărarea drepturilor şi intereselor legitime ale membrilor, ale tuturor rezerviştilor militari şi ale familiilor acestora.

        ANCMRR reprezintă o structură asociativă viabilă care, prin promovarea celor mai autentice valori, reuşeşte să sporească tăria şi eficienţa activităţilor pe care le desfăşoară, conlucrând în  acest sens, prin intermediul Acordului – Cadru şi al  Forumului, cu celelalte structuri asociative din Sistemul Naţional de Apărare, Ordine Publică şi Securitate Naţională, atât la nivel central, cât şi în teritoriu.

          Renunţând la „promisiuni” şi cu sentimentul amar al neîmplinirilor acestor ani greu încercați, fidel neamului și țării și în spiritul valorilor devizei PATRIE-ONOARE-DEMNITATE, vă asigur  stimaţi ofiţeri,  maiştri militari şi subofiţeri în rezervă sau în retragere, de întregul meu respect şi vă urez sănătate, noroc, prosperitate şi viaţă frumoasă alături de cei dragi!

         FELICITĂRI tuturor membrilor Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere „Alexandru Ioan Cuza” cu ocazia Zilei Rezervistului Militar și a Zilei Asociației!

                                LA  MULŢI ANI !

Preşedintele Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare

în Rezervă şi în Retragere „Alexandru Ioan Cuza”

        General locotenent (rtr.)// Neculai BĂHNĂREANU

Previous Article
Next Article