COMUNICAT FORUM 19.05.2021

Domnilor presedinti, 

Astazi, 19.05.2021, impreuna cu domnii gl Bahnareanu, col. Bratasanu si col Hoara am participat la intalnirea cu dl Orban intalnire solicitata dupa intalnirea cu dl. ministru Ciuca. In urma discutiilor pe tema discriminarilor si inechitatilor din sistemul pensiilor militare dl Orban a solicitat o perioada de doua saptamani pentru a putea discuta, in coalitie, problemele ridicate de noi, urmand sa imi comunice punctul dumnealui de vedere precum si variantele de solutionare. Guvernul nu si-a exprimat punctul de vedere legat de PLX 199, punct de vedere asteptat de Comisia de aparare a Camerei Deputatilor, existand o opozitie clara a USR-PLUS. Voi informa Forumul imediat ce voi primi informatii pe aceasta linie.

Totodata doresc sa va informez ca voi declansa actiunile de convocare a Forumului pentru luna iunie, convocare legata de indeplinirea mandatului de catre Asociatia ROMIL. In acest sens va rog sa faceti propuneri concrete conform prevederilor Protocolului de colaborare.

Va multumesc.

Cu respect

Col r Marian Tudor

P.S. La intalnire au participat si dl Guran, seful grupului parlamentar PNL la CD si dl secretar de stat de la ministerul apararii dl Balu. Imi cer scuze pentru omisiune.

Previous Article
Next Article