COMUNICAT  Nr 8 din 29.03.2019

Stimați membri ai ANCMRR ,,Alexandru Ioan Cuza”,

Avem fiecare dintre noi asteptări în diferite planuri. In ceea ce mă privește, încă din primele luni  ale anului 2018 am afirmat că așteptările mele pe problematica socială a cadrelor militare în rezervă sau în retragere a depășit nivelul structurilor de conducere ale M.Ap.N. A trecut aproape un an de zile în care toate incercările de a ajunge la decidentul politic vremelnic s-au lovit ca de un zid. Dar, incă o dată se confirmă că tenacitatea și coeziunea acțiunilor, atât la nivel central, cât și la nivel teritorial dă roade. Printr-o acțiune concertată, la nivelul structurilor asociative din SNAOPSN, am reușit să depășim și această barieră.

Pe data de 27.03.2019, în organizarea domnului senator Mihai Fifor, la sediul Camerei Deputaților, a avut loc întâlnirea președinților structurilor asociative ale cadrelor militare in rezerva si in retragere cu domnul președinte al Camerei Deputaților, domnul Liviu Dragnea.Tema principală a discuțiilor a fost axată pe problematica pensiilor militare și în mod deosebit pe eliminarea discriminării pe criterii de vârstă. Cum este și firesc, intr-o astfel de intâlnire nu se pot da verdicte și s-a convenit constituirea unui grup de lucru comun care să propună amendamente la actualele reglementări.

Așteptările participanților au fost sintetizate de domnul președinte Liviu Dragnea prin următoarea formulare ,,doresc o reparație pentru această situație inadmisibilă. Acționăm pentru constituirea grupului de lucru, stabilirea mandatului și coordonarea acțiunilor în ceea ce ne privește.

Vă vom ține la curent cu rezultatele acestei activități.

DOAMNE  AJUTA!

PATRIE-ONOARE-DEMNITATE !

Presedintele ANCMRR „A.I.Cuza” //Gl.lt.(r.) Neculai BAHNAREANU//

COMUNICAT Nr. 8 din 29.03.2019