COMUNICAT Nr. 23 din 29.09.2017

Vă aducem la cunoștință că Filiala Județeană Cluj A.N.C.M.R.R. în parteneriat cu Divizia 4 Infanterie ”Gemina”, Filiala Județeană a A.N.V.R. și Consiliul Județean al Persoanelor Vârstnice derulează proiectul ”DIAGNOSTICUL PRECOCE AL CANCERULUI”, în perioada 2017 – 2020.

Proiectul este condus de Direcția Medicală a M.Ap.N. cu fonduri europene.

În anexă prezentăm documentul privind strategia acestui proiect.

Având în vedere această reușită a filialei clujene ca element de pionierat în domeniul participării ANCMRR la programe cu finanțare europeană, Biroul Permanent Central aduce mulțumiri și felicită Filiala Județeană Cluj.

Față de cele comunicate, îndemnăm toate filialele noastre să revadă documentele cu concepția A.N.C.M.R.R. privind participarea la programe cu finanțare europeană, trimise dumneavoastră anterior și să valorifice pe plan local posibilitățile de participare în parteneriat la asemenea programe.

Vă mai facem cunoscut că în cadrul secretariatului general al M.Ap.N. a fost constituită o structură dedicată participării în parteneriat la diverse programe cu finanțare externă.

Dacă pe plan local sunt și alte inițiative în domeniul finanțării europene rugăm să ne fie comunicate în timp util pentru a beneficia și de sprijinul noii structuri din M.Ap.N.

Conducerea A.N.C.M.R.R. ține ca pe aceasă cale să aducă mulțumiri tuturor celor implicați în derularea proiectului și în special medicului șef al Divizia 4 Infanterie ”Gemina”, comandantului Spitalului Militar Cluj, colonel doctor Doina Boltaru, președintelui Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice domnul Ion Constantinescu.

BIROUL PERMANENT CENTRAL AL

ASOCIAȚIEI  NAȚIONALE  A  CADRELOR  MILITARE  ÎN REZERVĂ  ȘI  ÎN  RETREGERE ”Alexandru Ioan Cuza”

COMUNICAT Nr.23 din 29.09.2017

Parteneri in proiect

Previous Article
Next Article