COMUNICAT  nr. 10 din 09.05.2017

Având în vedere dezbaterile care au loc în prezent în Parlament, referitoare la aprobarea Legii salarizării unitare – Art. 40, Asociația Națională a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere „Alexandru Ioan Cuza ” a făcut demersuri pentru eliminarea din acest articol a sintagmei „de suspendare a actualizării pensiilor militare de stat”, calculate / recalculate, comform art. 60 a Legii nr. 223/2015.

În acest context, reprezentanții A.N.C.M.R.R. participă, împreună cu Secretarul de Stat și Șef al Departamentului pentru Relația cu Parlamentul și Informare Publică din Ministerul Apărării Naționale la ședințele comisiilor de specialitate ale Parlamentului.

Apreciem că este necesar a se urmări și lua la cunoștință permanent de conținutul comunicărilor postate pe site-ul Asociației noastre și să nu se dea importanță unor mesaje panicoase apărute pe diferite canale de comunicare, pentru menținerea unei stări de spirit optimiste în rândul tuturor camarazilor – membri ai A.N.C.M.R.R.

Propunerile A.N.C.M.R.R., care se vor prezenta în lucrările comisiilor parlamentare sunt anexate la prezentul comunicat.

BIROUL PERMANENT CENTRAL

COMUNICAT Nr. 10 din 09.05.2017