COMUNICAT 18 Aprilie 2013

Dragi camarazi

Dorim să vă aducem la cunoștință că informațiile transmise prin comunicatele anterioare au la bază documente reale adoptate de Guvernul României și transmise către Parlament  . Poziția ANCMRR a fost luată în considerare la întocmirea acestora, iar documentele adoptate, atașate mai jos, reflectă cele afirmate anterior.

 

COMUNICAT de presă al GUVERNULUI  ROMÂNIEI

Guvernul susține proiectul de Lege privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor acordate beneficiarilor proveniți din sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională

GUVERNUL ROMANIEI

În ședința din 16 aprilie, Guvernul României a luat în discuție situația pensiilor acordate beneficiarilor proveniți din sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională pentru a identifica o soluție sustenabilă. Astfel, în urma discuțiilor cu toate ministerele implicate, Guvernul a decis să susțină proiectul de „Lege privind stabilirea unor masuri în domeniul pensiilor acordate beneficiarilor proveniți din sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională” având ca și co-inițiatori pe vicepremierul Gabriel Oprea, ministrul apărării Mircea Dușa și ministrul afacerilor interne Radu Stroe.

Având în vedere că, în acest moment, nu există resursele bugetare necesare, Guvernul a decis să susțină ca aceste modificări legislative să fie în vigoare de la 1 ianuarie 2014, reparându-se astfel încă o nedreptate făcută pensionarilor militari de către Guvernul Boc.

Emitent: Guvernul Romaniei – Biroul de presa

Data: 17.04.2013

Dați clic  Doc 18.04.13

Previous Article
Next Article