C O M U N I C A T NR.18 din 18.06.2013

STMAŢI CAMARAZI,

Convinşi fiind că aţi putut constata demersurile făcute de conducerea ANCMRR privind elaborarea şi urgentarea aprobării proiectului de lege referitor la repunerea în drepturile avute în luna decembrie 2010 a pensionarilor militari cu pensiile diminuate ;
Vă informăm, cu deplină satisfacţie, că astăzi 18.06.2013 demersurile noastre s-au finalizat : CAMERA DEPUTAŢILOR A APROBAT ACEST PROIECT, EL DEVENIND LEGE.
Suntem siguri că satisfacţia este deplină atât pentru membrii asociaţiei noastre cât şi pentru toţi pensionarii militari având în vedere stările de tensiune, de stres, de insatisfacţie, poate chiar şi de dezamăgire în care aceştia au trăit o mare perioadă de timp.
Reiterăm, cu această ocazie, poziţia adoptată de ANCMRR pentru rezolvarea acestei probleme pe cale legală, a dialogului, prin intervenţii motivate şi discuţii concrete cu factorii de decizie.
În aceste momente de bucurie, se cuvine să mulţumim, cu respect, domnului prim-ministru Victor PONTA pentru înţelegerea şi apropierea sa faţă de pensionarii militari.
Mulţumiri deosebite adresăm domnului viceprim-ministru Gabriel OPREA, care a fost alături de noi de la început, s-a implicat total pentru a ne ajuta, inclusiv punându-și demisia pe masa guvernului pentru a ne apăra drepturile. Mulțumim, așadar domnului vicepremier Gabriel OPREA, precum şi domnului Ion MOCIOALCĂ, preşedintele Comisiei pentru apărare, siguranţă naţională şi ordine publică din Camera deputaţilor, care s-au implicat personal, atât în promovarea acestei legi la toate comisiile şi la cele două camere ale Parlamentului României, cât şi în urgentarea discutării proiectului de lege în plenul Camerei Deputaţilor, într-o şedinţă extraordinară, înainte de intrarea în vacanţă a parlamentarilor.
Mulţumim domnului Mircea DUŞA, ministrul Apărării Naţionale pentru eforturile făcute în asigurarea, de la 01.10.2013, a fondurilor necesare punerii în plată a drepturilor băneşti.

Stimaţi camarazi,

Să ne bucurăm pentru această realizare deosebită;
Să continuăm să avem încredere în capacităţile conducerii ANCMRR pentru soluţionarea problemelor ce apar în viaţa noastră prin intervenţii oportune;
Să acţionăm, în continuare,pentru rezolvarea sarcinilor propuse prin unitate şi în conformitate cu deviza „Patrie, Onoare, Demnitate”.

BIROUL PERMANENT CENTRAL

Previous Article
Next Article