Protocol de colaborare între Alianța de Centru Stânga (PSD+UNPR) și Asociația Națională a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere “Alexandru Ioan Cuza”

Sâmbata, 01 Decembrie 2012, la sediul PSD din Sos. Kiseleff nr. 10, s-a semnat un protocol de colaborare și parteneriat între Alianța de Centru Stânga (PSD+UNPR) și Asociația Națională a Cadrelor Militare în Rezervă și în RetragereAlexandru Ioan Cuza”.

ACS a fost reprezentată de președintele PSD, Victor Ponta, președintele UNPR, Gabriel Oprea, Secretarul General PSD, Liviu Dragnea și Secretarul General UNPR, Neculai Onțanu, iar ANCMRR a fost reprezentată de Gl(r) prof. univ. dr. Mihai Iliescu în calitate de președinte și Gl.(r) ing. Aurel Dănescu în calitate de prim-vicepreședinte.

Semnatarii protocolului de colaborare urmăresc îmbunătățirea condițiilor sociale, de informare și consiliere a cadrelor militare în rezervă și în retragere, diversificarea ofertei de servicii și programe, precum și implicarea pertinent a acestora în activitatea de gestionare și administrare eficientă a treburilor publice ale țării.

Alianța de Centru Stânga sprijină respectarea prevederilor constituționale și a drepturilor dobândite prin lege, asigură promovarea unor inițiative legislative în domeniul pensionarilor militari, asigură protecția socială a cadrelor militare în reyervă și în retragere în vederea asigurării unor condiții de viață decentă. Protocolul mai prevede sprijinirea și consilierea în materie de acordare a asistenței sociale pentru pensionarii militari dar și pentru soți/soții ai acestora, la cerere.

Prin semnarea acestui protocol de colaborare și parteneriat, Asociația Națională a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere “Alexandru Ioan Cuza” va colabora cu structurile Alianței de Centru Stânga (PSD+UNPR) pentru eficientizarea comunicării între acestea și cadrele militare în rezervă și în retragere, elaborarea de propuneri de soluționare a problemelor specifice, organizarea de acțiuni comune pentru cultivarea tradițiilor poporului și a armatei române.

Previous Article
Next Article