MESAJE primite cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei

Filiala Județeană Sibiu „Gl. Ilie Șteflea

Filiala Județeană MehedințiDECEBAL”

Filiala Județeană Tulcea

La mulți ani României! La multi ani romanilor! Membrii filialei Tulcea urează La Mulți Ani sănătoși tuturor pensionarilor militari si familiilor acestora, Cu respect, // Cdor. (rtr.) Romeo Stoica //

Filialei Județene Gorj „General Ioan Culcer”

Cu prilejul Zilei Naționale a României, Comitetul și membrii Biroului permanent ai Filialei Județene Gorj „General Ioan Culcer” a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezerva și în Retragere „Alexandru Ioan Cuza”,   Vă adresează cele mai călduroase felicitări si urări de sănătate, bunăstare, prosperitate si succes!

 LA MULȚI ANI, ROMANIA!  LA MULȚI ANI  dragi camarazi, oriunde vă aflați! 

            Presedintele Filialei Județene Gorj „General Ioan Culcer” 

    Cu prețuire, // Gl.bg. (rtr)   Ion BARBULESCU

FILIALA  JUDEȚEANĂ  ARGEȘ  „POSADA” a A.N.C.M.R.R.

 Membrii Filialei Judeţene Argeş „Posada” a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere, ale căror inimi bat în ritmuri românești și pentru care iubirea de neam reprezintă o îndatorie sfântă, vă felicită călduros cu ocazia „Zilei României”, sărbătoarea noastră națională plină de semnificații istorice deosebite și de o încărcătură spirituală deosebită pentru întregul popor, dorindu-vă să aveți o viață frumoasă, să rămâneți la fel de viteji și mereu mândri că trăiți într-o țară de adevărați patrioți care simt și trăiesc românește, oferindu-și oricând viața pentru libertatea și suveranitatea ei. La mulți ani, bravi români!

 PREȘEDINTELE  FILIALEI  JUDEȚENE  ARGEȘ  „POSADA”

Colonel ( rtr.)  Laurențiu  DOMNIȘORU

Previous Article
Next Article