MESAJ Felicitare Ziua Rezervistului Militar

Stimaţi membri ai Biroului Permanent Central,

         Domnilor Preşedinţi,

         Stimaţi membri,

        Mă simt extrem de onorat să vă adresez cele mai sincere felicitări şi urări de succes cu ocazia Zilei Rezervistului Militar şi a Zilei Asociaţiei.

        Sărbătorim la 31 mai 2020, împlinirea a 95 de ani de la constituirea Societăţii Ofiţerilor de Rezervă Proveniţi din Activitate (SORPA) şi a 30 de ani de la înfiinţarea Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere „Alexandru Ioan Cuza”(ANCMRR).

        Sunt aniversări cu profunde semnificaţii pentru cadrele militare în rezervă sau în retragere, dar nu numai, moment de apreciere a activităţii desfăşurate, în toată această perioadă, pentru cultivarea şi păstrarea tradiţiilor oştirii române şi cinstirea eroilor neamului, pentru apărarea drepturilor şi intereselor legitime ale membrilor, ale tuturor rezerviştilor militari şi ale familiilor acestora.

        ANCMRR reprezintă o structură asociativă viabilă care, prin promovarea celor mai autentice valori, reuşeşte să sporească tăria şi eficienţa activităţilor pe care le desfăşoară, conlucrând în  acest sens, prin intermediul Acordului-Cadru şi al  Forumului, cu celelalte structuri asociative din Sistemul Naţional de apărare, ordine publică şi securitate naţională, atât la nivel central, cât şi în teritoriu.

          Renunţând la „promisiuni” şi cu sentimentul amar, al neîmplinirii, că vom sărbători  Ziua Rezervistului Militar şi Ziua ANCMRR în condiţiile impuse de Starea de Alertă, vă asigur , stimaţi ofiţeri,  maiştri militari şi subofiţeri în rezervă sau în retragere, de întregul meu respect şi vă urez sănătate, noroc, prosperitate şi viaţă frumoasă alături de cei dragi!

         FELICITĂRI tuturor membrilor Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere „Alexandru Ioan Cuza” cu ocazia aniversării a 30 de ani de la înfiinţare şi 95 de ani de legitimitate istorică!

                                   LA  MULŢI ANI !

            Preşedintele Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare

                  în Rezervă şi în Retragere „Alexandru Ioan Cuza”

            General locotenent (rtr.)// Neculai BĂHNĂREANU//

Mesaj Felicitare Ziua Rezervistului Militar

Previous Article
Next Article