Întâlnirea Generaţiilor de Militari

În perioada 17-20.10.2016, o delegaţie a A.N.C.M.R.R. compusă din gl.bg.(r) Vasile Ilieş-consilier relaţii internaţionale, col.(r) Nicolae Belgiu-şef Departament Resurse Umane, col.(r) Mircea Blideran – preşedintele Filialei Judeţene SATU MARE ,,CAREII  MARI  col.(r) Sandu Crişan – vicepreşedinte Filiala Judeţeană ARAD  ,,ZIRIDAVA, col.(r) Zoltan Kaszani – membru  Filiala Arad, a participat la activităţile prilejuite de a 25-a aniversare a Întâlnirii Generaţiilor de Militari, organizată de Alianţa Ungară a Camarazilor Militari (B.E.O.S.Z.), care s-a desfăşurat la CENTRUL DE RECREERE ŞI INSTRUCŢIE al Forţelor de Apărare Ungare de la BALATONAKARÁTTYA.

Delegaţia română a prezentat mesajul preşedintelui A.N.C.M.R.R., gl.(r) Mihai Iliescu şi a purtat discuţii cu partea maghiară şi cu membrii delegaţiilor din Austria, Slovacia şi Slovenia, axate în special pe similitudinea preocupărilor acestora cu cele ale A.N.C.M.R.R., în scopul schimbului de experienţă.

Pe lângă consolidarea legăturilor la nivel central dintre A.N.C.M.R.R. şi B.E.O.S.Z., în contextul noului preşedinte B.E.O.S.Z., gl.lt.(ret) KAROLY HAZUGA, cu accent pe activităţile comune bilaterale în baza Acordului de Cooperare semnat în decembrie 2015, s-a scos în evidenţă colaborarea benefică a relaţiilor la nivelul filialelor locale, în special dintre  Filiala ARAD  cu cele din SZEGED şi BEKESCHABA şi dintre Filiala SATU MARE cu cea din  NYIREGYHAZA.

A consemnat gl.bg.(r) Vasile Ilieş

dscn8777 dscn8781 dscn8799 dscn8825 dscn8841 dscn8857 dscn8860 dscn8883 dscn8913 dscn9012

 

Previous Article
Next Article