Fililiala Județeană GALAȚI

DOLIU LA ANCMRR Fililiala Județeană GALAȚI.

O veste tristă și de necrezut: colegul nostru col (r) MIREL BABEANU, prim-vicepresedintele filialei galatene, a decedat in seara zilei  de 27 octombrie, la orele 20.00.
Colonelul Băbeanu împlinise 60 de ani în vara acestui an. S-a născut în Timișoara și a urmat cursurile Liceului Militar ”Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc și ale Academiei de Înalte Studii Militare. Mirel Băbeanu a activat în mai multe unități și centre militare, precum Galați, Brăila și Vrancea. Colonelul Băbeanu a ieșit la pensie la începutul anului 2014, din funcția de comandant al Centrului Militar Zonal Vrancea, unitate pe care o conducea din noiembrie 2008. După trecerea în rezervă, Mitu Mirel Băbeanu s-a retras acasă, la Galați, acolo unde se stabilise în urmă cu mai mulți ani. A activat în cadrul Filialei Județene Galați a ANCMRR, în calitate de primvicepreședinte al acesteia.
Trupul neînsuflețit va fi depus în după amiaza zilei de luni  ( 30.10.2017 ), orele 18.00 la Capela bisericii Sf. Vasile din Galați, iar la orele 19.00 va fi cina. Slujba de înmormântare va avea loc în data de 31.10.2017 începând cu orele 12.00 la biserica Sf. Vasile și va fi înmormântat la Cimitirul Cătușa din Galați.

DUMNEZEU SĂ-L IERTE!
CONDOLEANȚE FAMILIEI!

Previous Article
Next Article