Filiala Județeană Teleorman „General DAVID PRAPORGESCU” a ANCMRR

PIOS OMAGIU OSTAȘILOR ROMÂNI CARE S-AU JERTFIT PE ALTARUL PATRIEI PENTRU APĂRAREA LIBERTĂȚII, UNITĂȚII, SUVERANITĂȚII, INDEPENDENȚEI ȘI INTERESELOR ROMÂNIEI !

25 OCTOMBRIE, constituie amintirea unei zile de împlinire națională, ziua când armata română și-a îndeplinit menirea firească, eliberarea teritoriului național. Armata română, este continuatoarea celor mai bune tradiții militare ale poporului român, tradiții care s-au format de-a lungul timpului, în lupta sa pentru libertate, suveranitate, unitate națională și Independență. Devenită simbol, ziua de 25 OCTOMBRIE, a rămas întipărită în sufletul românului ca fiind ziua în care țara își comemorează eroii, sărbătorește armata și pe cei care au fost și sunt în slujba ei.

ASTĂZI, 25 octombrie 2020, când aniversăm ZIUA ARMATEI ROMÂNIEI, și comemorăm 76 de ani de la eliberarea ultimei brazde de pământ românesc o delegație reprezentativă a rezerviștilor militari teleormăneni uniți și a venerabililor veterani de război, am participat la o acțiune patriotică și de simț civic, pentru a depune câte o candelă și buchete de flori – din partea filialelor județene a asociațiilor, sindicatelor și ligilor de rezerviști din S.N.O.P.S.N., precum și a veteranilor de război – la Monumentul Eroilor Teleormăneni din Cel de al Doilea Război Mondial, din Municipiul Alexandria, prilej cu care, gândul nostru s-a îndreptat, cu pioșenie, către toți cei căzuți la datorie, pe câmpurile de luptă, datorită cărora existăm pe aceste vechi meleaguri străbune, românești.

GLORIE VEȘNICĂ ARMATEI ROMÂNE ȘI EROILOR MILITARI CĂZUȚI PE CÂMPURILE DE LUPTĂ!

LA MULȚI ANI ARMATEI ROMÂNIEI!

LA MULȚI ANI TUTUROR ARMELOR DIN ARMATA ROMÂNĂ !

LA MULȚI ANI CAMARAZI ACTIVI, ÎN REZERVĂ ȘI ÎN RETRAGERE !

DUMNEZEU SĂ VĂ BINECUVINTEZE PE VOI ȘI FAMILIILE VOASTRE ȘI PE CEI DRAGI VOUĂ !

MULTĂ SĂNĂTATE ȘI FERICIRE, VĂ DORESC!

PREȘEDINTE Filiala Teleorman „General DAVID PRAPORGESCU” a ANCMRR. 

Lt.col. (r) Ioan BRÎNCOVEANU

Previous Article
Next Article