Filiala Județeană „ZIRIDAVA” Arad a A.N.C.M.R.R.,,Alexandru Ioan Cuza”

ÎN SPIRITUL CAMARADERIE MILITARE

De curând a avut loc Adunarea Generală de dare de seamă și alegeri a Filialei Județene Arad a A.N.C.M.R.R. din Ministerul Afacerilor Interne.

A fost invitată să participe și o delegație a filialelor locale ale A.N.C.M.R.R. din M.Ap.N, A.N.V.R. și A.N. „Cultul Eroilor-Regina Maria”, parteneri sociali cu care se colaborează permanent pentru îndeplinirea obiectivelor comune.

Darea de seamă a fost prezentată de președintele Filialei A.N.C.M.R.R.-M.A.I. Arad, col.(r) Nicolae Noghiu, după care au avut loc discuții.

În cuvântul său, gl.mr.(r) Heredea Vasile-Ionel, președintele Filialei Județene „ZIRIDAVA” Arad a A.N.C.M.R..R., a adresat un cald salut camarazilor din M.A.I., reiterând din nou nevoia de unire într-un singur glas a tuturor vocilor rezerviștilor militari din România: „Este necesar să facem front comun pentru a ne apăra drepturile și demnitatea, în fața încercărilor guvernanților de a ne împinge la periferia societății. Avem aceleași interese legale și morale, nu cerem decât să fim tratați conform responsabilităților sociale și muncii depuse zeci de ani în slujba statului și poporului român. Avem acum un instrument capabil să ne reprezinte în dialogul cu factorul politic – Forumul Structurilor Asociative ale rezerviștilor militari proveniți din Sistemul de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională. Din el fac parte asociații care cuprind cea mai mare parte a rezerviștilor din armată, poliție, jandarmi, pompieri și alte structuri militare sau militarizate. La nivel local, avem o colaborare foarte bună și vrem să strângem tot mai mult legăturile. Doar de noi depinde să ne luptăm eficient pentru drepturile noastre și e nevoie de unitate în această luptă dură cu cei care vremelnic țin în mâini frâiele țării”.

La alegerea noilor foruri conducătoare ale Filialei Arad a A.N.C.M.R.R. din M.A.I. s-a dat credit aceleiași echipe în frunte cu col. (r) Nicolea Noghiu, care a condus destinele filialei și în mandatul anterior, cu rezultate meritorii.

Mr.(r) Dorin Ocneriu

Previous Article
Next Article