Filiala Județeană Tulcea “Contraamiral IACOB  BĂLAN”  

ADUNARE  GENERALA  A  A.N.C.M.R.R. “Contraamiral IACOB  BALAN”  

                              TULCEA    

Pe data de 14 septembrie, la sediul C.M.J. Tulcea s-a desfasurat Adunare Generala a A.N.C.M.R.R. Filiala Tulcea, adunare care a avut doua parti distincte, in a doua parte desfasurandu-se intalnirea semestriala cu cadrele din conducerea C.M.J. pentru prezentarea unei tematici dinainte stabilita, conform Planului de Cooperare.

La Adunare au participat putini membri, multi fiind inca plecati la Statiuni de odihna si tratament, la lucrari in gospodariile din afara localitatii sau cu copiii pentru instalare la Caminele Studentesti de la facultati.

In prima parte, la inceputul activitatii, Presedintele A.N.C.M.R.R. “Contraamiral IACOB BALAN” Tulcea – Contraamiral de flotila (r.) NICOLAE FILIP, a prezentat continutul documentelor si comunicatelor trimise de A.N.C.M.R.R. Central, a stabilit prin vot (conform Adresei 561/13.09.2018  a A.N.C.M.R.R. “Alexandru Ioan Cuza”) membrii participanti la lucrarile Conferintei Nationale, apoi i-a dat cuvantul cpt. cdor. (r.) OVIDIU DUMITRESCU, proaspat numit in functia de presedinte al C.J. al Persoanelor Varstnice, pentru a prezenta Programul de Activitati cu prilejul Zilei Internationale a Persoanelor Varstnice (1 Octombrie). Dupa aceea, presedintele Filialei, a stabilit pe responsabilitati activitatile pentru Ziua Armatei (25 Octombrie) si pentru 14 Noiembrie (Ziua Dobrogei ).

In partea a doua a Adunarii, Comandantul C.M.J. (si al Garnizoanei Tulcea) – cdor. ANTONEL VATAMANU, impreuna cu loctiitorul sau – Lt. col. COSMIN FRONE, ca deobicei plini de solicitudine fata de A.N.C.M.R.R. Tulcea, au raspuns cerintei de a prezenta probleme legate de Legea Pensiilor Militare (Legea 223/2015) si a Ordonantei 59/2017, dar si alte probleme de interes pentru membrii Filialei, legate de obtinerea legala a anumitor facilitati (cazare in camine de garnizoane, locuri la statiuni, obtinerea de locuri de veci si funeralii militare, etc.)

In incheiere, Cdor.  ANTONEL VATAMANU a prezentat raspunsurile Ministrului Apararii Nationale la Solicitarile, Petitiile si Scrisorile adresate dansului atat de Conducerea Centrala a A.N.C.M.R.R. dar si de catre Filiala Tulcea si a raspuns intrebarilor puse de membrii A.N.C.M.R.R. “Contraamiral IACOB BALAN” Tulcea.

 Consemneaza: Prim-Vice-Presedintele A.N.C.M.R.R. “Contraamiral IACOB BALAN” TULCEA   Cpt.cdor. Romeo Stoica

 

Previous Article
Next Article