Filiala Judeţeană TULCEA

 INTRUNIREA  DE  SFARSIT  DE AN  A  MEMBRIOR   A.N.C.M.R.R.  Filiala TULCEA

     Luni 19.12.2016 la sediul Cercului Militar Tulcea a avut loc Intrunirea membrilor Filialei pentru prezentarea unor scurte informari, felicitarile de sfarsit de an si urarile pentru noul an.

Activitatea s-a desfasurat in doua parti.

In prima parte, Presedintele A.N.C.M.R.R. Filiala Tulcea, contraamiral de flotilla (r.) NICOLAE  FILIP a prezentat Ordinul Ministrului Apararii Nationale de avansare a unor pensionari militari  la gradul urmator, apoi prevederile Legii 22 din 8 septembrie 2015, completata prin O.G. 41/ 2015 prin care se reglementeaza si dreptul pensionarilor militari de a dispune asupra destinatiei celor 2% din impozitul retinut la bugetul de stat si posibilitatea drectionarii acestei cote, catre A.N.C.M.R.R. si bineinteles procedura intocmirii documentului necesar. Dupa care a dat cuvantul primvicepresedintelui filialei pentru a prezenta problemele dezbatute la Sedinta Consiliului Director al A.N.C.M.R.R., din 15.12.2016. Dupa prezentare au avut loc discutii, mai ales referitoare la Legea Pensiilor Militare si procedura de Recalculare, marea majoritate fiind foarte nemultumită de discriminarile intre Deciziile Recalculate, atat intre pensionarii militari, cat mai ales intre pensionarii celor doua Ministere, al Apararii si cel de Interne.

In incheierea primei parti a intrunirii, Presedintele Filialei a anuntat ca anul urmator va avea loc Adunarea Generala de Dare de Seama a Comitetului si B.P. al Filialei si Alegerea noului Comitet pentru urmatorii 4 ani, deasemeni a invitat membrii sa participle in numar cat mai mare la activitatea de pe 22.12.2016 pentru comemorarea eroilor Revolutiei din ’89.

In partea a II- a a Intrunirii s-au transmis felicitarile de sfarsit de an si membrii si-au facut urari pentru noul an, in cadrul unei activitati de socializare.

                        CRACIUN  FERICIT !         LA  MULTI  ANI !

Consemneaza  //Cpt. cdor. (r.) ROMEO  STOICA  //
img_20161219_110423 img_20161219_110526

Previous Article
Next Article