Filiala ARAD „ZIRIDAVA”

STINDARD nr. 8

A apărut un nou număr al revistei STINDARD, editată de Filiala Arad a A.N.C.M.R.R.

Cu un cuprins bogat și variat, publicația este așteptată de fiecare dată cu mare interes, atât de membrii și simpatizanții Filialei, cât și de partenerii sociali din municipiu și din județ, precum și de opinia publică arădeană și nu numai.

Structurată pe mai multe capitole, revista abordează teme de actualitate (comunicate și acțiuni ale A.N.C.M.R.R., activități locale din filială și din cele două subfiliale Ineu și Lipova, ale veteranilor de război și asociației “Cultul Eroilor”, dialogul cu armata activă și cu ceilalți parteneri sociali, colaborarea pe plan intern și extern, sărbători, aniversări, comemorări și alte evenimente marcante), dar face și o documentată incursiune în trecut, marcând evenimente importante din istoria patriei (100 de ani de la intrarea României în Primul Război Mondial, 75 de ani de la intrarea în Al Doilea Război Mondial, Revoluția din Decembrie 1989, etc).

Nu lipsesc nici paginile de literatură, în care poeții și scriitorii militari arădeni își găsesc locul alături de alte nume consacrate ale literaturii locale și naționale.

La prezentarea numărului nou apărut, gl.mr.(r) Vasile-Ionel Heredea, președintele Filialei „ZIRIDAVA” Arad a A.N.C.M.R.R. și director fondator al revistei, a declarat: „STINDARD, acest vector important de comunicare al Filialei noastre, ne face cunoscuți în județ, în țară și în străinătate. Prin textele sale, prin fotografii, prin informațiile conținute, devine cu fiecare număr tot mai interesant și mai apreciat de cititori. Mulțumesc pe această cale colectivului redacțional, colaboratorilor, sponsorilor și tuturor celor care și-au adus aportul la această reușită publicistică. Să participăm cu toții la viața de redacție, să aducem fiecare dintre noi un plus de informație, de credibilitate și de frumusețe revistei noastre”.

Mr.(r) Dorin Ocneriu

stindard-nr-8

Previous Article
Next Article