Filiala Județeană Tulcea

HRISTOS S-A INALTAT!

  Odata cu Inaltarea sarbatorim si Ziua Eroilor. La Cimitirul Eroilor in Tulcea, ca dealtfel in toate garnizoanele din tara, s-a comemorat si Ziua Eroilor.
La activitate au participat reprezentantii Institutiilor statului, Comandanti de Unitati Militare, sefi ai structurilor militare, reprezentanti ai mass-media locale, localnici cu insusiri patriotice, copii cu bunici, militari, reprezentanti ai A.N.V.R. si A.N.C.M.R.R. “Contraamiral IACOB BALAN” si nu in ultimul rând un sobor de preoti!
Dupa ce prefectul judetului, MARCEL IVANOV a primit raportul de la comandantul garnizoanei, cdor. ing. ANTONEL VATAMANU, s-a intonat Imnul de Stat al Romaniei, apoi Soborul de preoti a oficiat slujba de pomenire in memoria eroilor cazuti la datorie pe câmpurile de lupta pentru independent si suveranitatea țării. Comandantii de unitati si Sefii de structuri militare au dat citire listelor cu eroii tulceni cazuti la datorie pe câmpurile de lupta.
S-a trecut la depunerea coroanelor de flori, apoi un grup de voluntare si văduve de război au împărtit coliva si oua rosii participantilor la activitate.
In incheiere garda de onoare a defilat, prezentand onorul.
Prntre alții, la eveniment au participat doamnele consilier al C.J.- Radu Anisoara, Mirela Furtuna, Andaluzia Luca, reprezentanti ai primariei, membrii conducerii A.N.C.M.R.R. “Contraamiral IACOB BALAN” Tulcea, reprezentati de cdor. (rtr.) Ion Zaharia – presedintele Filialei, precum si de cdor. (rtr.) Romeo Stoica– prim-vicepresedintele filialei, col. (rtr.) Vasile Stan – presedintele A.N.V.R. Tulcea, precum si cpt. cdor. (rtr.) Ovidiu Dumitrescu – Presedintele C.J. al Persoanelor Varstnice si col. (rtr.) Gheorghe Nastac, membru al comitetului A.N.C.M.R.R. Filiala Tulcea, dar si Secretar executiv la C.J. al Persoanelor Varstnice.
  Consemneaza: Cdor. (rtr.) Romeo Stoica

Previous Article
Next Article