Filiala Județeană Teleorman „General David Praporgescu”

31 MAI- ZIUA REZERVISTULUI MILITAR” instituită prin H.G. nr. 467 din 12.05.2010 ca o expresie a respectului de care trebuie să se bucure cei care au muncit în structurile sistemului național de apărare, ordine publică și securitate națională, și ca o apreciere a societății românești față de pensionarii militari rezerviști care și-au servit cu devotament, abnegație și onoare țara, ne oferă prilejul onorant, de a vă transmite cele mai sincere și calde urări de sănătate, viață lungă și aceeași putere de muncă și devotament, pe care le-ați dovedit, de-a lungul anilor, în promovarea tradițiilor și spiritului ostășesc.

Totodată, dorim să vă mulțumim pentru modul cum ați sprijinit asociațiile cadrelor militare în rezervă și în retragere din M.Ap.N, M.A.I.și S.R.I. din județul Teleorman în organizarea și desfășurarea activităților specifice dar și cele comune, derulate până în prezent, la nivelul județului nostru.

În spiritul devizei rezerviștilor „ PATRIE-ONOARE-DEMNITATE” dar și al Jurământului Militar, care a fost și rămâne crezul nostru ce nu poate fi ignorat sau anulat, indiferent cine va conduce România, NOI  REZERVIȘTII MILITARI, trebuie să contribuim, alături de oamenii responsabili din această societate, la igienizarea morală a societății românești precum și apărarea drepturilor și libertăților cetățenești, dobândite cu truda și jerfa înaintașilor noștri.

În acest sens, reiterăm și cu acest prilej, îndemnul către toți rezerviștii militari, la unitate structurală și de corp, fiind nevoie, în acest moment, mai mult ca oricând, de a ne uni eforturile și energiile pentru înlăturarea grabnică a nedreptăților și discriminărilor la care sunt supuși pensionarii-rezerviști militari.

Fie ca Bunul Dumnezeu să ne călăuzească pașii și să ne ocrotească cu grația-I divină!

LA MULȚI ANI STIMAȚI COLEGI REZERVIȘTI,

SĂ FIM UNIȚI ȘI SĂ AVEM ÎNCREDERE ÎN NOI!

FILIALA TELEORMAN A C.M.R.R.
”GENERAL DAVID PRAPORGESCU”
Lt.col.(r) //Ioan BRÎNCOVEANU //
A.N.C.M.R.R.-MAI FILIALA TELEORMAN
Col.(r)//Liviu-Sorinel SANDU//
A.C.M.R.R.-S.R.I. SUCURSALA TELEORMAN
Lt.col.(r) //Florian CUCU//

 

Previous Article
Next Article