Filiala Județeană Sibiu „General Ilie Șteflea”

Din activitatea filialei sibiene pe timpul pandemiei (cu Covid 19)

Începând din 20 mai a.c., am reluat activitatea la sediul Filialei Județene Sibiu „Gl. Ilie Șteflea” a ANCMRR „Al. I. Cuza”. Pentru început am transmis, prin intermediul cotidianului nostru județean „TRIBUNA”, un comunicat prin care invităm pe membrii filialei să vină să plătească cotizația restantă și să completeze formularul 230. Cei care „ne calcă pragul” primesc gratuit, cu ocazia Zilei Rezervistului Militar, un pix și o insignă aniversară.

Măsurile stabilite pentru stoparea virusului ucigaș au fost puse în aplicarea și la nivelul filialei noastre. Purtarea măștilor de protecție, păstrarea distanței fizice de 2 metri și dezinfectarea mâinilor cu soluție specială a intrat și în practica noastră. Cei care au venit să plătească cotizația restanta, au stat, la rând, pe holul mare al birourilor noastre.

Președintele filialei și col. (rtr) Alexandru Petrescu, secretarul și totodată contabilul nostru, vor fi prezenți în toate zilele de marți și joi, între orele 9-12. Ceilalți membrii ai Comitetului vor fi prezenți prin rotație, în funcție de planificare.

Tot cu această ocazie s-au distribuit revistele: „Rezerva Oștirii Române” și „Rezervistul Sibian” (nr. 1(25)/2020).

Abia așteptăm să treacă pandemia și să reluăm activitățile noastre săptămânale și, de ce nu, „renumitele” noastre excursii.

Cu ocazia Zilei Rezervistului Militar, transmit tuturor camarazilor noștri din toate filialele:

Multă sănătate și fericire, alături de cei dragi!

                                  La mulți ani, dragi camarazi!

Col. (rtr) Ioan Părean- Președintele filialei

Previous Article
Next Article