Filiala Judeţeană GIURGIU

La data de 10.09.2017, în conformitate cu Programul anual al celor două organizaţii din Giurgiu si Ruse –Bulgaria, s-au desfăşurat jocurile sportive din acest an în localitatea Biala regiunea Ruse -Bulgaria .

In acest an am fost învingători la disciplinele sportive: pescuit, şah, table  şi am fost învinşi la fotbal si tenis de masa.  Învingătorii au primit diplome si cupe din partea organizatorilor.

Activitatea a fost organizată de AOSRR Ruse in colaborare cu Primăria oraşului Biala. Au fost prezenţi Primarul si Viceprimarul acestei localităţti .

Delegaţia din Giurgiu a avut 50 de membrii cadre militare şi soţiile acestora şi din partea Primăriei Giurgiu a participat consilierul primarului, preşedintele consiliului seniorilor de la Primăria Giurgiu, domnul Boiangiu Victor, membru al Asociaţiei noastre, fost preşedinte al Consiliului Judeţean şi fost senator.

Activitatea a decurs în spiritul prieteniei ce ne leagă de atâţia ani, ambiţiile sportive si spiritul de competiţie a fost benefic doar pe terenul de sport.

Activitatea s-a terminat cu o masă festivă unde ne-am simţit bine, am socializat intre noi, familiile noastre şi colegii din Bulgaria, unde am cinstit un pahar cu şampanie în onoarea învingătorilor de astăzi.

Vă transmit câteva imagini .

Lt.col.(r) Dragut Adrian Iulian

 

Previous Article
Next Article