Filiala Judeţeană GALAŢI ,,General EREMIA GRIGORESCU’’

Sarbatorirea triplei aniversari a ANCMRR,la Galati

Vineri, 29.05 2015, incepand cu ora 11.00, Filiala Judeteana Galati a ANCMRR, a desfasurat in sala de  festivitati a Cercului militar   Simpozionul cu tema „ANCMRR „Alexandru Ioan Cuza” la tripla aniversare”. La activitate au participat: Prefectul,Primarul,Cdt. garnizoanei si comandantii de unitati din garnizoana,Seful IJSU,.Directorul Politiei locale,.Presedintii Filialelor judetene ale Veteranilor de Razboi,Cultul Eroilor  si a celor similare din MAI si SRI, militari activi ,functionari din societati si institutii publice gălățene , reprezentanti ai mass-mediei locale, precum si un număr mare de membri ai Filialei noastre.

Dupa prezentarea a trei scurte comunicări care au scos in evidență semnificatia si importanta momentului aniversar, primvice-președintele Filialei a dat citire Ordinului M.A.p.N. privind avansarea in grad a unor cadre militare in retragere, iar dl. primar ing. Marius Stan a inmânat unor membri ai Filialei, diplome aniversare din partea d-lui general Gabriel Oprea. A urmat inmânarea de către vicepreședintele ,col(r) Marian Groza a diplomelor  aniversare membrilor Filialei ce s-au distins prin activitatea desfășurată in cadrul organizatiei.Primvice-presedintele, gl.bg(r) C-tin Antohe a inmânat unor membri ai Biroului Premanent al Filialei ,diplome aniversare din partea ANCMRR Bucuresti si in continuare a oferit insigne si diplome aniversare din partea Filialei, invitatilor la simpozion

In alocutiunile lor prefectul, ing Dorin Otrocol si primarul, ing Marius Stan,au multumit pentru invitatia de a participa la manifestare, au apreciat comunicările prezentate ca utile pentru a intelege jubileul ANCMRR și și-au exprimat disponibilitatea de a întări colaborarea cu Filiala noastra,( primarul ne va solicita curând ajutorul in infiintarea unui Corp de voluntari la nivel municipal)

A urmat in finalul simpozionului, un scurt moment artistic sustinut de un grup al Ansamblului artistic al Cercului militar si apoi un cocktail in incinta Cercului militar.Mentionăm că sprijinul material si financiar oferit de Primăria Galați, ne-a permis să organizăm la un nivel superior activitatile planificate.

Sambata 30 05 intre orele 15.00-15.20,postul Tv Galati a prezentat pe larg aspecte din desfășurarea simpozionului dedicat triplei aniversari a ANCMRR

Purtator de cuvant Col(r) Mirel Babeanu

Ga 2 Ga 3 Ga 4 Ga 5 GA

 

Previous Article
Next Article