Filiala Județeană Galați “General Eremia Grigorescu”

In ziua de 20 mai 2016, Filiala Județeană Galați a sărbătorit 25 de ani de la înființare. La adunarea generala festivă dedicată evenimentului, care s-a desfășurat în Sala Oglinzilor de la Cercul Militar Galați, membrii Filialei au fost onorați de prezența unor importante personalități militare și civile – Prefectul,Presedintele Consiliului Judetean,Primarul,delegatia ANCMRR condusă de dl. gl. mr. (r) dr. Constantin Mihalcioiu-vicepresedinte al ANCMRR,Comandantul garnizoanei si Comandanții U.M. din garnizoană, președintele Filialei Județene Buzău, presedinții Filialelor Județene  Galati ale A.N.V.R.,A.N.C.E.,A.R.P.I.A. și a celor similare din S.R.I. si  M.A.I.

După intonarea Imnului de Stat și deschiderea festivității s-a purtat un moment de reculegere în memoria camarazilor decedați în cei 25 de ani de existență a filialei. Gl.bg(r) Constantin Antohe a prezentat comunicarea referitoare la drumul parcurs de Filială de la înființare și până în prezent, acțiunile principale întreprinse pentru indeplinirea obiectivelor statutare. După alocuțiunile prezentate de invitați, s-au înmânat diplome și insigne aniversare invitatilor, membrilor fondatori  si celorlalți membri participanți.

In continuare Ansamblul artistic al Cercului Militar a prezentat un scurt moment artistic iar in final participanții la eveniment au fost invitați la o masă camaraderească pe vaporul „Tudor Vladimirescu” din portul Galați – Nava Amiral a flotei românești de pasageri, cel mai vechi vapor cu zbaturi din lume funcțional.
Postul Vox TV a prezentat în urmatoarele două zile aspecte de la desfasurarea evenimentului

Purtator de cuvânt-col(r) Mirel Băbeanu

IMG_0791 IMG_0795 IMG_0802 IMG_0804 Nava Tudor Vladimirescu

Previous Article
Next Article