Filiala Județeană “DECEBAL” Mehedinți a ANCMRR ,,A.I.Cuza”

Începând cu anul școlar 2019 – 2020, Filiala Județeană “DECEBAL” Mehedinți a ANCMRR “Alexandru Ioan Cuza”, desfășoară în parteneriat cu Colegiul Național Militar “TUDOR VLADIMIRESCU” un proiect educațional intitulat  PREMIILE ”ȘTEFAN ODOBLEJA”.

Astfel, dorind a răsplăti eforturile elevilor mehedințeni ai Colegiului Național Militar “TUDOR VLADIMIRESCU”, Filiala Județeană “DECEBAL” Mehedinți a ANCMRR  acordă începând cu anul școlar 2019-2020 PREMIUL “ȘTEFAN ODOBLEJA” elevului/elevei, provenit/ă din județul Mehedinți, cu cele mai bune rezultate în anul de învățământ încheiat, PREMIUL “ȘTEFAN ODOBLEJA – SPERANȚA” elevului/elevei, provenit/ă din județul Mehedinți, admis/admisă cu cea mai mare notă în colegiu. De asemenea, elevilor mehedințeni care vor obține rezultate remarcabile la activitățile extracurriculare, cum ar fi: olimpiadele școlare, concursurile sportive, ș.a., le vom acorda PREMIUL “ȘTEFAN ODOBLEJA – EXCELSIOR”.

Proiectul pe care-l propunem, reprezintă o metodă de încurajare a performanței în domeniul educației și îmbunătăţirea vieţii personale a elevilor din Colegiul Național Militar “TUDOR VLADIMIRESCU” proveniți din județul Mehedinți și constă în acordarea unui sprijin moral şi material, respectiv diploma de excelență a Filialei Județene “DECEBAL” Mehedinți și un premiu, în obiecte în valoare de până la 500 lei.

Premiile Filialei noastre se doresc  a fi un arc peste timp între foștii și actualii elevi ai Colegiului Național Militar “TUDOR VLADIMIRESCU”  proveniți din județul Mehedinți.

Dorim, de asemenea, să-i convingem pe elevi de valoarea studiului individual, să-i mobilizăm și prin această formă de cointeresare să descopere şi să înţeleagă că acesta reprezintă baza tuturor realizărilor individuale ulterioare.

La început de an școlar, în cadrul festivității de primire a “bobocilor” la sediul Colegiului Național Militar “TUDOR VLADIMIRESCU”,  am acordat PREMIUL “ȘTEFAN ODOBLEJA – SPERANȚA”  domnișoarei elev NEGRESCU ALEXIA-IOANA, din Drobeta Turnu-Severin, jud. Mehedinți, declarată admisă la colegiu cu nota 9,34.

FELICITĂRI!

Mulțumim președintelui C.J. Mehedinți, domnul avocat Aladin Georgescu, pentru sprijinul acordat.

Previous Article
Next Article