Filiala Județeană Dâmbovița „General Dumitru Băltărețu”.

DRAGI CAMARAZI

Joi 18 martie 2021, la Cercul Militar din Târgoviște s-a desfașurat Adunarea Generală a Filialei Județene Dâmbovița „General Dumitru Băltărețu”. La activitate au participat un număr redus de membri datorită regulilor de distanțare fizică și protecție medicală impuse de pandemie.

Adunarea a avut trei puncte la ordinea de zi:

-Darea de seamă a Comitetului Filialei și Biroului Permanent cu activitățile desfășurate de Filială în anul 2020, prezentarea bugetului și planului de măsuri pe 2021;

-Alegerea conducerii Filialei pentru următorii patru ani;

-Ședința festivă de aniversare a 30 de ani de la înființarea Filialei Județene Dâmbovița.

Alături de membrii Filialei au fost invitați și au răspuns prezent,

– Domnul lt.col. Dan DINCĂ, Șeful secției Relația cu organizațiile neguvernamentale din Departamentul pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului;

– Domnul col. Ing. Cristian BIȚĂ, Comandantul Garnizoanei Târgoviște;

– Domnul col. (rtr.) Nicolae BELGIU. Membru al Biroul Permanent Central al A.N.C.M.R.R. „Alexandru Ioan Cuza”;

– Domnul col. (r.) Viorel SIMESCU. Președintele Asociației Veteranilor de Război, Filiala Județeană Dâmbovița;

– Domnul col. (rtr.) Gheorghe ȘERBAN. Președintele Asociației Cultul Eroilor, Filiala Județeană Dâmbovița.

– Domnul col. (r.) Marinică ȘERBAN, Președintele Asociatiei Ofițerilor în Rezervă din România, Sucursala Dâmbovița,

La ceas aniversar, președintele Filialei a prezentat un scurt istoric și a transmis un mesaj de felicitare membrilor Filialei și familiilor acestora.

Domnul lt.col. Dan Dincă a transmis mesajul Secretarului de Stat al Departamentului pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, domnul Marius Bălu, și a înmânat o diplomă aniversară din partea Secretarului de stat, Președintelui Filialei. Invitatul a prezentat preocuparile și principalele proiecte ale Instituției pe care o reprezintă în sprijinul pensionarilor militari din armată.

Domnul col.ing. Cristian Biță a transmis un emoționant mesaj membrilor filialei, pe care i-a asigurat de sprijinul domniei sale și al Garnizoanei Târgoviște.

A urmat domnul col.(rtr.) Nicolae Belgiu care a dat citire mesajului președintelui ANCMRR, gl.lt.(rtr.) Neculai Băhnăreanu și a acordat din partea conducerii Asociației Nationale, „Emblema de Onoare” pentru Filiala Noastră cu prilejul aniversarii celor 30 de ani de la înființare. A mai acordat „Medalia Rezervistul Militar” domnilor Colonei în retragere Nicolae Ilaș și Ioan Dragomir. A conferit „Emblema de Onoare” a A.N.C.M.R.R. domnului col.( rtr.) Nicole Bîrdeș, cel care a inițiat înființarea Fililalei Județene și domnului col.(rtr.) Gheorghe Șerban, vicepreședinte al Filialei.

Adunarea Generală a hotarât acordarea Titlului si Diplomei de „Președinte de Onoare” domnului gl.bg.(rtr.) Pavel Babeu care a fost la conducerea Filialei între anii 2000 – 2013 și domnului col.(r.) Constantin Simion, președinte între anii 2013 – 2017.

Au mai fost acordate Diplome de „Membru de Onoare” al Filialei celor care s-au remarcat în decursul anilor și s-au implicat în organizarea și desfășurarea activităților Filialei.

Invitații la această sedință aniversară au primit Diplome de Excelență din partea Președintelui Filialei Județene Dâmbovița.

 Acum la ceas aniversar, doresc să aduc un pios omagiu celor care au făcut parte din Filiala noastră și acum ne veghează, pentru a fi la înălțimea înaintașilor, să urez multă sanănătate membrilor Filialei, familiilor acestora, în aceste momente în care avem mare nevoie și să urez LA MULȚI ANI acestei organizații mici dar cu oameni, prieteni și camarazi inimoși.

Am onoarea să vă salut, să vă bucurți de respectul și considerația mea,

Președintele Filialei Județene Dâmbovița

Colonel (Rz. ) //Ioan – Valentin  Sandu//

 Fotografii  sunt realizate de plt.adj.pr (r.) Adrian Robu.

Previous Article
Next Article