FILIALA JUDEŢEANĂ DÂMBOVIŢA “ COLONEL DUMITRU BĂLTĂREŢU”

        Miercuri 31mai 2017,  cu  prilejul Zilei Rezervistului Militar, Filiala Judeţeană Dâmboviţa “ Colonel Dumitru Băltăreţu” a organizat o întâlnire aniversară a camarazilor din această asociaţie.

Prima activitate a fost o vizită la Cimitirul de Onoare Românesc, unde domnul Colonel (r) Şerban Gheorghe, vicepresedintele filialei dâmboviţene  a prezentat date de interes despre acest important monument târgoviştean.  Tot aici comandantul unităţii a prezentat o inedită expoziţie de armament de infanterie.

Vizita a continuat in cazarma Batalionului 22 Transport “ Dâmboviţa” si a Batalionului 114 Tancuri “ Petru Cercel” . În această cazarma istorică, cadrele militare in rezervăşi în retragere au participat la o slujbă religioasă de binecuvântare în biserica garnizoanei Târgovişte, au vizitat  biblioteca “ General-Maior Iulian Bacsis”  au revăzut locurile in care şi-au desfăşurat activitatea participând  si la un exercitiu demostrativ al tanchişilor  târgovişteni.

 In sala de festivităţi a batalionului de tancuri Presedintele Filialei Colonelul (r) SanduValentin a dat citire Ordinului Ministrului Apărării Naţionale prin care a fost avansat la gradul de colonel in retragere locotenentul-colonel Nistor Valentin, ulterior a transmis un mesaj participantilor prin care a prezentat priorităţile Filialei Judeţene Dâmboviţa pentru anul 2017, urări  si felicitari cu acest prilej.  A urmat  un frumos  si emoţionant  recital de muzică  populară  oferit de artişti ai Centrului Judeţean   de  Cultură  Dâmboviţa.

 La finalul activităţilor camarazii dâmboviţeni au participat  la o masă festivă la care si-au depănat amintiri şi au ciocnit un pahar în cinstea evenimentului.

La mulţi ani sănătoşi dragi camarazi dâmboviţeni!

Presedintele Filialei Judetene Dambovita “Colonel Dumitru Baltăreţu”

Colonel  (r) Sandu  Ioan  Valentin.

_DSC0275 _DSC0301 _DSC0388 _DSC0458 _DSC0499 _DSC0513 _DSC0538 _DSC0540 _DSC0581 _DSC0599 _DSC0609 _DSC0626

 

 

Previous Article
Next Article