Filiala Judeţeană BUZĂU ,MAREŞAL ALEXANDRU AVERESCU’’

Marţi 29 martie 2016, la sala de festivităţi din incinta Comenduirii de Garnizoană a avut loc Adunarea Generală a Filialei Buzău a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere „Mareşal Alexandru Averescu”.

La activitate au participat:

– Dl. Gl. Bg (r) NICULESCU DAN – reprezentant al ANCMRR şi fiu al municipiului Buzău;

– Dl. col. ILIE SANDU – locţiitor al şefului de stat major la Divizia 2 Infanterie Getica Buzău;

– Dl. col. CROITORU SORIN – comandantul Centrului Militar Judeţean Buzău;

– Dl. ANGHEL OVIDIU – directorul Societăţii Electrica Buzău;

– Dl. col.(r) STOIAN  IORDACHI – preşedintele Filialei Buzău a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere din Ministerul Afacerilor Interne.

– Preşedintele filialei dl.col.(r) BĂLĂCEANU GHEORGHE a prezentat raportul de activitate al Comitetului şi Biroului Permanent pentru perioada martie 2015 – martie 2016, precum şi Proiectul Hotărârii Adunării Generale pentru perioada martie 2016 – martie 2017;

– Slt.(r) COSTACHE  DUMITRU a prezentat raportul financiar contabil pe anul 2015 şi bugetul de cheltuieli pentru anul 2016;

– Col.(r) ALDEA DAN a prezentat raportul comisie de cenzori.

În luările de cuvânt au fost puse în dezbatere activităţile curente dar şi de viitor ale filialei şi a fost completat Proiectul de Hotărâre cu propuneri din partea membrilor, care supus votului a devenit Hotărârea Adunării Generale ce va sta la baza activităţii Comitetului şi Biroului Permanent.

S-a stabilit ca la adunarea lunară din luna aprilie 2016 Comitetul să prezinte un plan de activităţi pentru luna mai când vom sărbători „Ziua ANCMRR”, „Ziua Rezervistului Militar” şi 25 ani de la  reînfiinţarea  Filialei. Totodată, Comitetul va prezenta şi un plan comun cu comanda Diviziei 2 Infanterie Getica Buzău privind sărbătorirea a 100 ani de la înfiinţarea Armatei a 2- a, care dea lungul anilor a avut comandament şi în garnizoana Buzău.

Aspecte detaliate ale Adunării Generale vor fi reliefate în documentele ce le vom expedia  către ANCMRR.

Alături transmitem câteva aspecte foto din timpul derulării lucrărilor adunării generale.

Preşedintele Filialei

Col.(r)  Gheorghe BĂLĂCEANU

FOTO

Foto 1

Foto 2

Previous Article
Next Article