Filiala Judeţeană BRĂILA ,,MIHAI VITEAZUL’’

De Ziua Rezervistului Militar

In planul cu acțiunile ce se vor desfășura cu prilejul acestei zile a fost înscris și s-a realizat confecționarea și distribuirea unor plachete aniversare.

În ziua de 26 mai 2015, în cadrul unei adunări convocată de Biroul Permanent, domnul colonel Ion Dumitru – președintele  filialei a prezentat celor prezenți un scurt istoric al A.N.C.M.R.R. dăruind la 3o de cadre militare în rezervă și în retragere, membrii ai Asociației,  “Placheta Aniversară la împlinirea celor 90 de ani de activitate”,  confecționată pe plan local cu sprijinul  celor cu care Asociația noastră are acorduri și protocoale de colaborare.

Mulțumim pe acestă cale atât persoanelor  din cadrul A.N.C.M.R.R. ce au încheiat protocoale de colaborare cât și  participanților cu resurse.

Biroul Permanent a hotărât ca acest însemn să fie acordat la încă 15 persoane, comandanți de unități militare din garnizoană, oficialități militare și civile care, într-un fel sau altul, au participat la buna funcționare a filialei noastre, au acționat pentru apărarea intereselor cadrelor militare în rezervă și în retragere și a familiilor acestora.

A urmat citirea ordinelor de avansare pentru cei propuși și aprobați de organele în drept, fiind felicitați de întreaga asistență.

La finalul activității, doamna Bălan Georgeta vicepreședinte al Filialei Brăila  “Cultul Eroilor”,  a daruit Filialei noastre un bust sculptat al domnitorului Mihai Viteazul ca urmare a faptului că Filiala poartă numele strălucitului Domn muntean. Actiunea s-a bucurat de un deosebit interes și apreciere din partea participanților.

BIROUL PERMANENT

IMG_7472 IMG_7499 IMG_7501 IMG_7506 IMG_7515 IMG_7524 IMG_7529 IMG_7533

Previous Article
Next Article