Filiala Județeană Bacău

SĂRBĂTORIRE LA 75 DE ANI
         Filiala județeană Bacău a rezerviștilor militari din MApN a sărbătorit, intr-un cadru festiv deosebit, organizat de Filiala judeteana Bacău a Cultului Eroilor ,,Regina Maria” al carei presedinte este domnul Danut Voicu, împlinirea a 75 de ani de către Președintele de Onoare al Filialei noastre, domnul general cu 4 stele (rtr)  Apostol Jenică Vasile.
       Colonelul (rtr) Costel Ciupercă, in numele rezerviștilor militari băcăuani a adresat câteva gânduri sărbătoritului : ,,Mă adresez cu venerație sărbătoritului nostru la împlinirea unei minunate vârste, o vârstă a înțelepciunii și a respectului bine meritat! Vă doresc zile senine, pline de viață, momente prețioase și experiențe pe măsură. Fie ca cele rele să vă ocolescă, iar cele bune mereu să se adune pe lângă Dumneavoastră! Sunteți la vârsta înțelepciunii și a respectului bine meritat!
         Vă doresc să aveți alături oameni dragi, care să vă dăruiască atenție și grijă, iar împreună să construiți amintiri prețioase! Șapte decenii și încă 5 ani. O combinație frumoasă de cifre, cu istorii, lacrimi, victorii și experiențe, o vârstă onorabilă, ani care v-au dus pe cel mai înalt piedestal al pregătirii profesionale !
        Vă doresc să întâlniți incă zeci de ierni și primăveri, să vă bucurați de tot ce vă înconjoară și să fiți un împlinit și mulțumit de sine ! Vă asigur de respectul deplin din partea rezerviștilor băcăoani și declar ferm că suntem mândri de realizările Dvs. și vă garantăm că vă iubim și admirăm !
        Fie ca sănătatea Dvs. să fie tot mai puternică, iar încrederea în viață să nu dispară nicicând de pe chipul Dvs ! Fie ca această frumoasă aniversare să vă readucă emoțiile plăcute de care ați avut parte de-a lungul vieții ! Să vă simțiți protejat si apreciat de cei care vă înconjoară pentru tot ceea ce sunteți !
           Fie ca acești 75 de ani să vă aducă mai mult noroc și liniște în viața Dvs!
                       La mulți ani, cu multă sănătate!

Previous Article
Next Article