FILIALA JUDEȚEANĂ ARGEȘ „POSADA” a A.N.C.M.R.R.

22 octombrie 2018 – Cercul Militar  Pitești. Lansare de carte – gl.bg.(r.) prof.univ. dr. Cristian TRONCOTĂ și prof.univ.dr. Corvin LUPU. Activitatea a fost organizată de Filiala Județeană Argeș „POSADA” în cooperare cu Subfiliala „VLAD  ȚEPEȘ” Pitești – președinte col.( r.) Alexandru MONEA și a fost moderată de managerul Muzeului Municipal Curtea de Argeș, domnul Ștefan DUMITRACHE (membru al Filialei Județene Argeș „POSADA”).

Au fost prezentate două cărți. Prima – „Prăbușirea Mitului Securității – Adevăruri ascunse despre generalul Iulian Vlad și Instituția Securității Regimului Comunist din România”. Cea de-a doua carte „Trădarea Securității în Decembrie 1989”.

Despre cele două cărți au vorbit autorii. Corul Veteranilor de pe lângă Cultul Eroilor „Regina Maria” Pitești a interpretat câteva cântece patriotice. După prezentarea celor două cărți, împreună cu participanții la activitate s-au purtat discuții pe marginea temelor prezentate de către cei doi autori istorici. Activitatea s-a încheiat cu acordarea de autografe de către autori și cu o poză de grup.

PREȘEDINTELE  FILIALEI  JUDEȚENE ARGEȘ „POSADA”

Colonel ( rtr.) Laurențiu  DOMNIȘORU

 

Previous Article
Next Article