Filiala Județeană Alba „Gemina”

La mulți ani veteranului de război mr.(rtr.) Gheorghe MOGA la implinirea vârstei de 99 ani!!!
Astăzi 09.03.2022, am avut privilegiul și bucuria de a-l sărbătorii pe veteranul de război mr.(rtr.) Gheorghe MOGA, din municipiul Sebes,  la împlinirea venerabilei vârste de 99 ani.
Născut la 09.03.1923 în localitatea Ghirbom, acesta ne-a povestit cu mândrie că a făcut parte din Regimentul 10 Călărași Sebeș, Regimentul 1 Călărași Craiova, Regimentul 5 Rosiori Timișoara, în perioada 22.05.1944 -19.10.1946, unități cu care a participat în campania din vest până la Praga.
Alături de familia frumoasă a distinsului veteran, care îl inconjoară cu multă dragoste, la acest eveniment emoționant cu o încărcătură aparte au mai participat domnii Dorin NISTOR – primarul municipiului Sebes, col.(rtr.) Nicolae Panduru- președinte ANCMRR -Filiala Alba –președinte al CJPPV Alba, col.(rtr.) Eugen PAPES președinte Filiala Alba ANVR , lt.col.(r) Albu Daniel – președinte AMVVD – Sucursala Alba, preotul militar Ioan CARPINISAN. plt.adj Ioan SABAU de la CMJ Alba. Au fost oferite diplome de excelență, un tort aniversar și o sticlă de șampanie, iar din partea Consiliului local Sebeș, primarul i-a înmânat un plic cu o sumă de bani !
La mulți ani fericiți și multă sănătate brav veteran Georghe MOGA!!!
Col(rtr) Panduru Ncolae

Previous Article
Next Article