Filiala Câmpina a ANCMRR ,,Alexandru Ioan Cuza”

Ziua Eroilor la Campina

A fost lume multă la acest eveniment, parcă mai multă ca de obicei și este pentru prima dată, în ultimii ani, când pe parcursul manifestărilor iese soarele.

După intonarea Imnului Național, au fost depuse coroane de flori la Monumentul Eroilor din partea administrației locale, reprezentanţi ai Asociaţiei  Cultul Eroilor  ,,Regina Maria” şi Asociaţiilor Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere din MApN şi MAI, din partea unităților de învățământ din municipiu, din partea mai multor societăți comerciale, precum și din partea partidelor politice. Apoi, doi elevi au citit portretele scrise ale unor eroi câmpineni din primul și al doilea război mondial, a urmat scurtul discurs al primarului Horia Tiseanu despre semnificația Zilei Eroilor.

Evenimentul s-a încheiat cu o slujbă religioasă oficiată de un sobor de preoți în frunte cu părintele protoiereu Grigore Melnic.

Elevi de la Cercul „Cultul Eroilor” din cadrul Liceului Tehnologic Energetic au depus astăzi flori și la mormintele celor șase eroi evrei căzuți în primul război mondial.

Marian Dula

Previous Article
Next Article