Filiala CAMPINA

Întâlnire cu reprezentantul ANCMRR Central, vizită la Centrul Militar Sector 2

şi Divizia Civică a Sectorului 2

În după amiaza zilei de 17 septembrie 2015 delegaţia rezerviştilor Germani din Achern – Germania, aflată in vizită la Câmpina, a participat la o întâlnire cu reprezentantul ANCMRR Central, dl gl. Dan Niculescu, la Cercul Militar Naţional si Restaurantul Militar. Șeful rezerviştilor germani a înmânat o scrisoare de salut pentru structura centrală a rezerviştilor români. În discuţiile purtate s-a reafirmat invitaţia de a se stabili relaţii si la alte nivele intre rezerviştii celor două țări.

Comandantul Centrului Militar Sector 2 a prezentat misiunile centrului militar, activităţile pentru evidența rezerviştilor și o parte din arhitectura clădirii.
Militarii rezerviști germani au vizitat sediul Diviziei Civice Voluntare, au luat act de scopul, misiunile, organizarea, dotarea și acțiunile DCV în cadrul unei scurte prezentări realizate de Directorul DCV, dl.gl. Vasile Ciornei. Rezerviștii germani au dat o înaltă apreciere acțiunilor voluntarilor, afirmând că sunt foarte plăcut surprinși de acest proiect civic, realizat în parteneriat cu Primăria Sectorului 2. Ajunși la ședința de pregătire care tocmai se desfășura, au avut ocazia să se întrețină cu voluntarii, prilej cu care a avut loc și schimbul de atenții simbolice, însoțit de scurte alocuțiuni.
La finalul vizitei,  rezerviștii militari germani, prin dl. președinte Manfred Doll, alături de alți colegi, au ținut să consemneze câteva cuvinte de apreciere în Cartea de Onoare a Asociației “Foișorul de Foc-Voluntariat și Parteneriat pentru Viață”.

col. (r) Marian Dula

APRECIERE INTERNAȚIONALĂ, (dați clic)

DSCN0237 DSCN0245 DSCN0246 DSCN0252 DSCN0264 DSCN0272 DSCN0274 DSCN0283 DSCN0285 DSCN0286 DSCN0289 DSCN0290

 

Previous Article
Next Article