COMUNICAT Nr. 49 din 06.10.2014

DRAGI CAMARAZI – membrii ai A.N.C.M.R.R. „Alexandru Ioan Cuza”

DRAGI REZERVIŞTI ŞI PENSIONARI MILITARI

DIN  ÎNTREGUL SISTEM DE APĂRARE, ORDINE PUBLICĂ ŞI SIGURANŢĂ NAŢIONALĂ

Biroul Permanent Central al A.N.C.M.R.R.„Alexandru Ioan Cuza” vă felicită şi vă mulţumeşte cu dragoste şi recunoştinţă pentru îndeplinirea obligaţiei civice de a participa la evenimentul din 2 Noiembrie a.c. – primul tur de scrutin pentru alegerea Preşedintelui României.

Permanent ancoraţi în realitatea cotidiană a societăţii româneşti şi interesaţi de evoluţia acesteia şi impactul ce-l poate avea asupra segmentului socio-profesional ce-l reprezentăm (rezervist–pensionar militar), apreciem necesar să reiterăm îndemnul la înţelepciune în unitate camaraderească şi de corp, fiind echidistanţi politic şi nu partizani politici, dar călăuziţi de înaltele virtuţi cuprinse în deviza Asociaţiei „PATRIE-ONOARE-DEMNITATE” precum şi de conduita de profundă probitate civică ce ne caracterizează şi să vă recomandăm participarea tuturor la VOT şi în data de 16 Noiembrie a.c., pentru a ne exprima opţiunea civică pro Alianţa Centru – Stânga (P.S.D + U.N.P.R.) şi alegerea reprezentantului acesteia, – Domnul Victor PONTA, – în funcţia de preşedinte al ROMÂNIEI şi tuturor românilor.

Vă dorim tuturor multă sănătate şi împliniri în viaţa personală şi de familie, dar şi în marea noastră familie ce o reprezintă Armata de Rezervă a României.

Fie ca Bunul Dumnezeu să ne ocrotească în continuare paşii cu GRAŢIA-I DIVINĂ !

BIROUL PERMANENT CENTRAL

COMUNICAT nr.49