COMUNICAT  Nr.3 din 01.03.2018

Marţi, 27 februarie 2018, preşedintele ANCMRR împreună cu preşedinţii unor structuri asociative ale cadrelor militare în rezervă şi în retragere din SNAOPSN au participat la întâlnirea cu preşedintele Comisiei  pentru muncă şi justiţie socială din Camera Deputaţilor , domnul Adrian  SOLOMON.

Au fost discutate aspecte referitoare la eliminarea art.VII din proiectul de lege pentru aprobarea OUG. Nr.59/ 2017 privind modificarea şi completarea unor acte normative din domeniul pensiilor de serviciu.

Discuţiile s-au derulat pe fondul revizuirii prevederilor articolului, ca urmare a Hotărârii Camerei Deputaţilor de a retransmite proiectul pentru un nou raport suplimentar la  Comisia  pentru muncă şi justiţie socială.

În urma discuţiilor s-a convenit ca participanţii la întâlnire să formuleze un punct de vedere pentru amendarea prevederilor art.VII şi prezentarea acestuia la întâlnirea din 6 martie a.c.

În acest context la sediul ANCMRR s-a constituit un grup de lucru pentru a formula textul şi a-l susţine în Comisia  pentru muncă şi justiţie socială.

Poziţia şi punctul de vedere pe noua formulare vor fi comunicate de îndată  la toate filialele.

PREŞEDINTELE  B.P,C. ANCMRR ”Alexandru Ioan Cuza ”

General locotenent(rtg.)

NECULAI  BĂHNĂREANU

COMUNICAT Nr.3 din 01.03.2018

Previous Article
Next Article