COMUNICAT Nr.23 din 28.11.2019

COMUNICAT  Nr.23 din 28.11.2019

Vă aducem la cunoştinţă faptul că, prin decretul nr. 781 din 31octombrie 2019, publicat în Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 878 din 31.10.2019, Preşedintele României, domnul Klaus Werner Iohannis, a conferit Medalia Comemorativă Centenarul Războiului pentru Întrgirea Neamului Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere „Alexandru Ioan Cuza” în semn de apreciere pentru contribuția avută la păstrarea vie a memoriei faptelor de arme și a sacrificiului uman consemnat în Războiul pentru Întregirea Neamului, ducând mai departe tradițiile istorice ale celor care și-au făcut datoria față de Patrie.

În toate aceste aprecieri vă regăsiţi atât dumneavoastră cât şi membrii ANCMRR, activităţile organizate şi desfăşurate sunt mărturie în acest sens.

Azi 28.11.2019, Administraţia Prezidenţială a organizat la Palatul Cotroceni, în Sala Unirii, ceremonia de înmânare a medaliei comemorative.

La ceremonie a participat preşedintele ANCMRR „Al.I.Cuza”, gl.lt.(r.) Neculai BĂHNĂREANU însoţit de vicepreşedinţii gl.mr.(r.) Vasile DOMNU şi gl.bg.(r.) Gheorghe CREŢU.

BIROUL  PERMANENT  CENTRAL

COMUNICAT Nr.23 din 28.11.2019