Întâlnire promoție 1972 LICEUL MILITAR „ŞTEFAN CEL MARE”.

Stimati colegi,
Am primit acest mesaj-rugaminte pentru sprijinirea identificarii si anuntarii absolventilor Liceului militar „Stefan cel Mare” – promotia 1972, in vederea participarii la aniversarea a 45 de ani de la absolvire.
Va adresez rugamintea sa diseminati aceasta solicitare, prin e-mail, telefon sau personal, pentru informarea celor interesati sa participe.
Datele de contact ale organizatorului sunt mentionate in mesaj, astfel: 
Col.(r) Andrei Gheorghe, e-mail: andreigheorghe_2007@yahoo.com, telefon: 0723.140.897.
Va multumesc.
CPavel
                                                        C Ă T R E
 
Filiala ANCMRR SECTOR 4 Bucureşti
Domnului Preşedinte: Col. (r) CORNEL PAVEL
  
Stimate domnule Preşedinte, la CÂMPULUNG MOLDOVENESC în perioada 15 – 17 septembrie 2017 va avea loc întâlnirea absolvenţilor promoţiei 1972 cu prilejul împlinirii a 45 ani de la absolvirea prestigioasei instituţii de învăţământ LICEUL MILITAR „ŞTEFAN CEL MARE”.
Mă adresez dumneavoastră pe cale epistolară cu rugămintea de a fi ajutat să identific o parte din absolvenţii acestei promoţii din garnizoana dumneavoastră.
Dacă voi reuşi acest lucru ulterior le voi solicita acestora să continue activitatea de anunţare.
Rugămintea este motivată de faptul că vârsta înaintează inexorabil şi încă avem posibilitatea să avem în mijlocul nostru comandanţii cât şi o mare parte din profesorii noştri dragi, oameni de înaltă ţinută profesională şi morală care ne-au dăruit fiecăruia dintre noi câte o frântură din sufletul lor.
Străduinţa mea de organizator are în vedere şi faptul că la 50 de ani de la absolvire şi colegii nostri vor avea venerabila vârstă de 70 de ani şi va fi dificil şi pentru ei să vină din garnizoanele îndepărtate de pe tot cuprinsul ţării.
Datele mele de contact sunt: email: andreigheorghe_2007@yahoo.com, telefon: 0723140897.
Vă roagă din suflet să daţi curs acestei rugăminţi, de aici din BUCOVINA de la poalele RARĂULUI unde veţi fi bine primit în peregrinările dumneavoastră,
 
 Col.(r) Andrei Gheorghe
Previous Article
Next Article