IN MEMORIAM DOMNUL COLONEL (r) CONSTANTIN BAGHIU

Filiala Judeţeană Mureş a A.N.C.M.R.R. anunţă încetarea din viaţă a celui ce a fost colonel în rezervă CONSTANTIN  BAGHIU.

Domnul colonel s-a născut la 26.06.1951 în oraşul Săvineşti, judeţul Bacău. A  absolvit şcoala gimnazială în oraşul natal, iar liceul în Roznov. În perioada 1972 – 1975 a urmat cursurile Şcolii Militare de Transmisiuni din Sibiu pe care a absolvit-o cu gradul de locotenent, fiind repartizat la divizionul de artilerie antiaeriană de la Turda. În 1981 intră ca student la Academia Generală, iar în 1983 este repartizat ca Şef de Stat Major la B.74 Trs., unde devine apoi commandant. După transformările survenite în structura armatei este numit Şef al Compartimentului Comunicaţii şi  Informatică  la Bg.2 Tc.

După trecerea în rezervă se implică cu toată dragostea în ajutorul veteranilor de război din Filiala Mureş unde a condus cu competenţă lucrările de contabilitate.

Colegii din A.N.C.M.R.R. şi A.N.V.R. Mureş deplâng dispariţia  fulgerătoare a  iubitului camarad şi prieten . Dumnezeu să-l aibă în paza Sa, să-i lumineze calea în lumea celor drepți.

Preşedintele Filialei Mureş

Gl. Mr.(r) Gheorghe POPA

col.(r) Baghiu Ctin (1)

Previous Article
Next Article