Filialei Județene Bacău ,,General Nicolae Șova”

1. În ziua de 4 martie 2022, in prezența  D-lui subprefect NARCIS JITARU s-a desfășurat ședința  Consiliului consultativ de dialog civic pentru persoanele vârstnice. Col.(rtr)  CIUPERCA COSTEL a prezentat, din partea Filialei Județene Bacău ,,General  Nicolae Șova”, informarea intitulata ,,Rezerva armatei romane-resursa strategica  pentru apararea suveranitatii,fiintei nationale si a demnitatii poporului roman”.
     Participanții au apreciat ideile și forta desprinse din expunere, mai ales in contextul  actual al situației internationale complicate si preocuparea statului român  pentru  apărarea existenței sale, pentru o Românie eternă pe coordonatele păcii și ințelegerii.
  2.  Filiala Județeană Bacău ,,General Nicolae Sova”, în colaborare cu Asociația Județeană Bacău  a veteranilor din MApN, cu Asociatia Județeană Bacău a veteranilor din M.I. și ca  vicepreședinte al Filialei Judetene Bacău a Consiliului național  al pensionarilor și persoanelor vârstnice și sub patronajul PRIMĂRIEI BACĂU, a organizat sărbătorirea  Zilei de 8 martie 2022 cu participarea a 300 de pensionari, activitate apreciată de participanti .!

Presedintele Filialei Judetene –BACAU
Col.(rtr) Ciuperca Radu  Costel

Previous Article
Next Article